UTA Arad

Tomozei, soluție pentru ambele benzi în „alb-roșu”: „Te simți fotbalist la Arad!”





La aproape 29 de ani, Marius Tomozei este unul dintre fotbaliștii cu experiență care o întăresc pe UTA în această vară. Fundaș de bandă, fotbalistul născut în Capitală a jucat acasă în ultima jumătate de an, la Metaloglobus, dar în cariera sa a mai evoluat pentru: CS Buftea, FC Snagov (în două rânduri), CSM Râmnicu Vâlcea (în trei rânduri), Metalul Reşiţa (actuala Sportul Snagov), ASA Târgu Mureş, FC Costuleni (Rep. Moldovan), Flota Swinoujscie (Polonia), FC Caransebeş, FC Botoşani, CS Mioveni, Dunărea Călăraşi și Energeticianul.

„Marius este fundaș lateral polivalent, ne-am dorit să avem consistență pe aceste posturi. Într-adevăr, avem doi jucători tineri, cu potențial și perspective bune (n.a. Ivan și Gavrilă), dar dorim să avem soluții inclusiv în momentele în care vor fi chemați la loturile nationale, lucru de care suntem mândri. Are experiență inclusiv la Liga 1, a evoluat pentru echipe importante, are experiență, calitate, este foarte util și se încadrează în categoria jucătorilor de caracter, de vestiar”, l-a prezentat Laszlo Balint pe Tomozei.

Noul transfer al „Bătrânei Doamne” a fost sunat de Ionuț Popa și între pauza dintre tur și retur, dar: „Nu pot să spun că am refuzat oferta din iarnă, dar sotia mea a născut și eram în altă situație. UTA are suporteri, te simti fotbalis la Arad. Am lucrat cu domnul Balint la Metaloglobus, cred ca vom colabora bine și aici. Postul meu de bază este cel de fundaș dreapta, dar pot juca în oricare dintre benzi. În plus, sunt obișnuit și cu sinteticul după perioada de la Metaloglobus, dar sper că vom cât mai repede pe iarbă, pe noul stadion”, a spus noul fundaș lateral al „roș-albilor”.

Un comentariu

  1. Acest jucator a jucat mai mereu la echipe suspectate de manevre la pariuri!! Pe prosport scrie ca atunci cand a jucat la echipa poloneză alaturi de alti cinci români, echipa aia a fost anchetata pt implicare in pariuri sportive, iar echipele romanesti la care a jucat toate au fost suspectate de ,,mânării” la pariuri!! Lupul isi schimba parul, dar…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button