UTA AradzTOP ARTICOLE

UTA și-a prezentat primele achiziții: Iacob, Ilie, Tomozei, Stancu și Buhăcianu





Echipa fanion a Aradului a perfectat primele transferuri din „gestiunea Balint”. Noul antrenor a sosit din nou la Arad însoțit de Bogdan Apostu, și el fost utist și important impresar în fotbalul românesc, dar mai ales alături de primele achiziții estivale ale „roș-albilor”.

Rând pe rând, portarul Florin Iacob, fundașul central Florin Ilie, fundașul stânga Bogdan Stancu, fundașul dreapta/stânga Marius Tomozei și atacantul (golgheter al ediției trecute) Valentin Buhăcianu au rostit primele cuvinte din calitate de fotbaliști ai „Bătrânei Doamne” și au făcut poze cu tricoul Campioanei Provinciei.

Vom reveni cu alte detalii interesante de la conferința de presă de astăzi de la UTA.









15 comentarii

  1. Bine ați venit băieți și sper să nu dezamăgiți.
    Oare ce șpagă iau băieții din conducere de la firma de echipament, că nu renunță nici morți la cârpele alea odioase? Uitați-vă și voi hal de tricou de echipă cu pretenții.

    0
    0
  2. Pana acum arata promitator viitorul. Nu vreau sa fiu foarte entuziast pana nu vedem cum decurg lucrurile. Dar, e ok, pentru inceput! Forta UTA, Forta Balint, Forta Arad!

    0
    0
  3. 3 fundasi si un portar…ce deducem de aici ? Ramane mijlocul acelasi ( melinte , ciucur , ..poate si kanda ? )

    0
    0
  4. Felicitări și bine ați venit cât conteaza să ai și impresar că în toamnă sa vorbit ba cu unu ba cu altul să semneze cu UTA dar nu ai venit oare de ce acum vin am pus o intrebare.

    0
    0
  5. Salutari lui Florin Ilie ca e albaiulean si multe antrenamente le-a facut pe terenul Muresul OARDA facut de mine !Hai UTA !

    0
    0
  6. Parcă-i un film în reluare,an de an își prezintă noile achiziții și noul staf…rezultat nula…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button