UTA Arad

Voluntariul a bătut palma cu UTA, Costin ajunge în Liga 1!





Echipa fanion a Aradului schimbă din nou liniile la nivelul lotului de jucători, unele mutări fiind generate inclusiv de noua regulă privind juniorii. Din ediția de campionat 2019-2020, divizionarele secunde sunt obligate să alinieze cel puțin doi fotbaliști născuți în anul 2000 sau mai mici, Laszlo Balint mutând și el în acest sens. Dintre fotbaliștii peste 20 de ani, se pare că doar Albert Stahl ar mai putea primi o șansă și în stagiunea următoare, restul urmând să fie cedați sau împrumutați la alte formații.

Ajutat de impresarul Cătălin Sărmășan, unul dintre utiști face, la prima vedere, un pas în față. Cristian Costin a ajuns în curtea prim divizionarei, FC Voluntari, unde mai are statut de junior. Dacă tânărul fotbalist de bandă dreaptă confirmă așteptările, formația antrenată de Cristiano Bergodi îi achită 25 de mii de euro „Bătrâna Doamne” în iarnă și tot atâta în vara lui 2020.

Cristi Costin va împlini pe 17 iunie 21 de ani și a fost transferat de UTA de la Salonta la vârsta de 16 ani. Este în circuitul primei echipe a UTA-ei din sezonul 2015-2016, bifând 52 de prezențe, doar în campionatul 2017-2018 evoluând sub formă de împrumut în Liga 3-a, la Școlar Reșița.









13 comentarii

  1. Nu am imteles afacerea..daca confirms 50 mui la sfârșitul sezonului sau 25 daca nu confirmă dar continua din iarnă?!!! Redactore ce ai 🚬?

    0
    0
    1. Claudiu: daca pana la finalul turului de campionat va fi jucator de baza la Voluntari, UTA va primi 50 000 de euro. Dar daca va fi considerat de doar un fotbalist bunicel de care au nevoie pe viitor vor plati doar 25 000 de euro.

      0
      0
  2. In primul rand Batrana Doamna nu se alege decat cu 50% din sumele de mai sus.. Mereu Se omite acest lucru cu 50%… De ce se zice ca ia 50 000 euro daca jumatate merge in cont la Atletico????

    0
    0
    1. In situatia asta nu cred ca se mai aplica criteriul de 50%-50% si uta va lua toti banii deoarece nu ii crescut de Atletico, si nu se imparte…petre si man stiu ca erau crescuti de Atletico de aceea a trebuit 50% dat la Atletico!

      0
      0
  3. Ce-i cu mizeria asta de ințelegere gen „ obor”? I
    Imprumut sau vânzare, chiar nu ințeleg din articol….să nu mai spun că suma vehiculată in articol este mult sub cota băiatului, dar să-i fie rușine celui care-i miroase ceva urât de aici.

    0
    0
    1. Multi dintre tinerii jucatori ai UT-ei s-au conformat ” directivelor ” impuse de mister Meszar. De aici randamentul si fluctuatiile de forma sportiva. Eu consider ca Paul Copaci , Cristian Costin ar trebui sa continue la UTA. Tot asa de bine cum Bodo Kanda poate sa-si arate adevarata valoare. Doar sa fie un obiectiv clar si antrenor pe masura. Am incredere deplina in Gyuszi Balint. Doar ca avem nevoie si de conducere profesionista.
      .

      0
      0
  4. O sa vedeți ca nu promovăm, acești șmecheri ce conduc clubu au anumite interese personale , credeți ca nu se putea promova ? Nu se vrea , tot au dat vina ca nu avem stadion astea sunt niste scuze ieftine , si motoru se putea face pt.liga 1 , dar nu sa vrut !

    0
    0
  5. Chit ca nu are nimic a face cu prezentul articol , ma bucur enorm de mult ca Adrian Petre Tabarcea este cotat pe Transfermarkt la suma de 1.5 miilioane de euro. Bravo Adrian ! Cat mai sus posibil!

    0
    0
  6. Nu doresc sa supar pe nimeni,orice sut in fund poate fi un pas inainte….La Costin nu trebuia renuntat…Sau nu la o ghicitoare….daca joaca la Voluntari, primim bani si daca nu joaca,nu primim…Logic ca nu va juca,macar ca ii doresc sa joace,tertipuri becalicesti..Bafta multa!
    Iar nu vreau sa fiu rau…Daca lui Stahl i se mai acorda sanse,lui Costin din ce cauza nu?
    Nu comentam,asteptam…Om trai si vom vedea…
    Am mare incredere in Balint!Sincer!

    0
    0
  7. Costin e fotbalist, i sa vedeți ca se va impune ca titular, naiba știe, când pleacă la alte echipe unii mănâncă pământul, ca Hlistei, Jorza, nu mai vorbesc de Carstocea care la Arad nu a jucat nimic, dar absolut nimic, iar la rapid e jucătorul sezonului! Pe Costin anticipam înainte de accidentare ca va fi primul vândut, dar nu credeam să îl de_a meszar pe bani de apa minerală, și pe aia doar dacă confirmă! Cine a mai auzit asa ceva?

    0
    0
  8. Poate ca, Balint a fost intrebat despre ramanerea lui COSTIN si acesta si-a dat acceptul de al da la Voluntari !!! Dar totusi, acest jucator tanar si talentat, trebuia imprumutat nu sa il vanda pe nimic !? O sa vedeti ca acest baiat sub comanda lui Bergodi o sa fie un jucator foarte bun, mai vedem !!!

    0
    0
  9. Nelule…pleaca Costin,pe nu se stie ce si cum?Si ramane Stahl?Inseamna ca sunt dobitoc maxim,nu ma pricep absolut deloc…Noroc ca nu mi se scrie ca ramane David Popa,altfel ma arunc in coasa…
    Calculeaza te rog cate echipe de Liga a 3-a vor fi aradene sezonul viitor…Toate vor copiii UTA-ei…serios?
    Si in tur defilezi cu toate si nu promovezi cu niciuna?Se numeste dobitocie!
    Asa a fost dintotdeauna….de cand ma stiu….Mancarime!Inmulteste 6X3X2,calculeaza si mai vorbim….prostii prostilor suntem si deja jucatorii migreaza….vezi transferuri…..
    Pase in 3 cu schimb de locuri…..Daca m-as pricepe la pariuri,as merge pe Cermei,nu stiu din ce cauza simt asta…Sa aiba liber si fac cand vor,ce vor….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button