Liga a 2-a

Barajul, o pălărie prea mare pentru divizionarele secunde: U. Cluj pierde manșa tur cu Hermannstadt!





FC Hermannstadt s-a impus cu 2-0 în meciul tur al barajului pentru Liga 1 cu Universitatea Cluj, în faţa a 25 de mii de spectatori prezenţi pe „Cluj Arena”, şi are prima şansă să rămână în prima ligă şi în noul sezon.

Petrişor Petrescu (79′) şi Juvhel Hama Tsoumou (80′) au marcat în două minute golurile care au decis soarta partidei de la Cluj. Pe toată durata întâlnirii, sibienii au avut avut ocaziile mai multe şi mai periculoase, cea mai mare fiind transversala lui Tătar din prima repriză şi luftul lui Tsoumou din 3 metri.

Returul se va disputa miercuri, 12 iunie, la Sibiu, pe stadionul Municipal, de la ora 18:00. La prima vedere, și barajul din acest an îi va surâde formației din elită, UTA fiind și ea printre victime în 2016 și 2017, în fața lui FC Voluntari și ACS Poli Timișoara. Anul trecut, Voluntariul a trecut de Chindia Târgoviște, echipă care – însă – a promovat direct în acest sezon, alături de Academica Clinceni.

Formații:

”U” Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman, I. Ursu (M. Coman 83′), Andr. Cordoş, Berci (Taub 72′) – G. Florescu, Gab. Giurgiu – Greu (Mir. Axente 77′), Goga (cpt.), Nic. Pîrvulescu – Gavra. Antrenor: Bogdan Lobonţ

FC Hermannstadt: Căbuz – Al. Măţel, Dandea, I. Stoica, D. Tătar – Dâlbea (cpt.), Dumitriu – P. Petrescu (Pedro Moreira 84′), Lendric (Antonov 65′), Sg. Popovici (Fl. Axinte 75′) – Tsoumou.
Antrenor: Vasile Miriuţă









3 comentarii

  1. Bine ca au pierdut urmasii lui Ringheanu,Pexa,Solomon,Campeanu,Adam,Uifalenu,Cretu……..cu actualii sefi,,penticostalul si pisica,,care n-au avut mila de UTA in acest campionat si ne-au bagat in traista un total de 7 goluri……Prin acel 11 m marcat smechereste in meciul cu noi la Cluj,o tara intreaga a ras de UTA si am dorit ca U Cj sa rateze barajul unde 70% nu avea nici o sansa cu sibienii.Gavra si tu ai cam ras de noi ca si tunci cand jucai la Medias…….M-am rugat la D-zeu ca U Cj sa nu promoveze ca au sters pe jos cu UTA in ambele meciuri din acest campionat si nu v=ati lasat loc de ..buna ziua,,…..Hai Sibiu si UTA !

    0
    0
  2. U, CLUJ Inapoi in liga 2a !!! Sper ca din sezonul urmator ,UTA. sa se razbune pt. infrangerile categorice in fata lor !!! FORTA UTA UTA UTA Arad !!!

    0
    0
  3. Diferenta de valoare intre cele doua ligi este mare. Atacantii care in liga a doua fac minuni, in prima liga se remarca mult mai greu, valoarea aparatorilor fiind alta… O echipa din liga a doua dupa ce promoveaza daca nu isi intareste valoric lotul, este probabil ca va retrograda….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button