Fotbal juniori

Ineul accesează semifinalele la juniori A1 pentru a doua vară la rând!





După 2-2 în meciul tur, de pe Dunăre, CS Ineu pornea favorită la calificarea la turneul semifinal rezervat juniorilor A1, în fața celor de la CS Moldova Nouă. Obiectivul a fost atins, însă zărăndanii nu au strălucit sau cel puțin nu s-au ridicat la așteptările antrenorului Cristian Sculici.

Ineuanii au deschis tabela în prima parte, prin căpitanul Karmanoczky, care a transformat un penalty obținut de Jurj. Todoran a făcut 2-0 în actul secund, dintr-o lovitură liberă de la 25 de metri lateral dreapta, scăpată în plasă de portarul campioanei din Caraș-Severin. Finalul s-a încins puțin după ce Bîtea a trebuit să se recunoască învins cu un șut în cros, la vinclu, de la aproximativ 20 de metri. Scorul de prelungiri nu s-a mai înfăptuit, însă, și „alb-albaștrii” acced, pentru al doilea sezon consecutiv, în semifinala națională.

„Mica performanță realizată prin această calificare la turneul semifinal a fost puțin umbrită de evoluția nu prea reușită din această seară. M-a deranjat în special egoismul jucătorilor noștri, fiecare a vrut să demonstreze ceva și s-au ratat atacuri importante, în superioritate numerică, 3 cu 1, 4-2 și așa mai departe. Băieții trebuie să înțeleagă că exact în aceste meciuri, cu miză și adversitate, trebuie să arate că au progresat atât din punct de vedere fotbalistic, cât și mental”, a menționat Cristian Sculici, care i-a trimis azi pe teren pe: Bîtea – Nemțanu (65 Narsesovici), Karmanoczky, Șerban, Țica – Ciurdaru (80 Gavrilaș) – Jurj, Dănilă (46 Adamcsik), Belei, Todoran (76 Dragoș) – Petrehele (46 Dodu).

CS Ineu ar trebui să-și afle marți adversarii din turneul semifinal, dar și locația desfășurării acestuia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button