Minifotbal, futsal

UPDATE! Sistema joacă finala la Florești, Premiere a terminat pe 6 fără a pierde niciun meci





Zi plină de minifotbal în localitatea clujeană Florești, acolo unde sita cerne echipele din zona de nord-vest pentru finala de la Oradea. Dacă Șimandul a ieșit încă din faza grupelor, AC Luciano a trebuit să se recunoască învinsă în optimi. Renato Ardelean și colegii săi au murit frumos, la penalty-uri, în fața celor de la CMC Baia Mare, după ce scorul timpului regulamentar a fost 0-0.

În schimb, celelalte două formații arădene au bifat succese în oglindă: 5-2, Premiere, cu Lin & Ema Alba Iulia (goluri Pirtea, Burlă 2, Avrămuțiu și Prică), iar Sistema, cu Rekord (goluri Trabalka 2, Filimon, Mărginean și Pîrvulescu).

Între orele 20 și 23 s-au jucat sferturile de finală, iar Premierul a pierdut și ea șansa la titlu. Formația lui Radu Anca a făcut 1-1 cu VLD Trans Baia Mare (gol Pirtea), iar la penalty-uri au avut câștig de cauză „moroșenii” cu scorul de 4-3. Sistema avea să o răzbune pe Luciano și a trecut cu 3-1 de CMC Baia Mare, cu reușitele semnate Bier, Georgiu și Suslak, astfel că ocupanta locul 3 de la Liga DeSavoia este cea care și-a luat biletele pentru „careul de ași”.

Mâine dimineață sunt programate semifinalele: Autovip Garden Sălaj – La Boltă Alba Iulia și Sistema Arad – VLD Trans Baia Mare. Oricum, cele patru formații și-au câștigat deja dreptul de a merge la finala pe țară, de la Oradea. Și Premierul mai are această șansă dacă ia locul 5, dar pentru asta mai trebuie să câștige două partide. Primul meci e programat la ora 10 cu CMC Baia Mare.

UPDATE!

Din păcate, Premierul, campioana de la DeSavoia nu va merge la finala pe țară. Echipa susținută de Flavius Măduța a terminat la egalitate ambele partide disputate pentru locul 5 calificant, dar numai unu l-a câștigat la penlaty. A făcut-o dimineață cu CMC Baia Mare după 2-2 (dublă Burlă), în timp ce a cedat la ultima suflare în fața celor de la Dia Guard Divino cu 3-4, după 1-1 în timpul regulamentar.

Performera Aradului e Sistema, care și-a câștigat dreptul de a juca finala începând cu ora 14, în fața celor de la Boltă Alba Iulia. Arădenii au trecut în semifinală la penalty-uri de VLD Trans Baia Mare, după 2-2 în timpul regulamentar. Trabalka și Filimon au fost marcatorii Sistemei.









Un comentariu

  1. Bv sistema , baftă pe mai departe la oradea , echipa campioana mai pe la locul 6, lasa ca castiga la anul din nou campionatul si ajunge loc 1 la bendea unde stim coincidență cine e sef pe baza bendea

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button