Stranieri aradeni

Dennis Man a închis conturile în Malta, cu primul său gol în tricoul primei reprezentative „tricolore”





Naţionala de fotbal a României a învins echipa Maltei cu scorul de 4-0 (3-0), luni seara, pe Stadionul Naţional din Ta’Qali, în Grupa F a preliminariilor EURO 2020. „Tricolorii” au câştigat primul lor meci cu Malta din palmaresul naţionalei prin golurile marcate de George Puşcaş (7, 29), Alexandru Chipciu (34) şi Dennis Man (90+1).

Arădeanul Man a intrat pe teren în minutul 65 al confruntării din această seară în locul lui Keseru și a punctat la ultimul atac al partidei. Fotbalistul crescut de Ateltico și lansat în fotbalul mare de UTA a pătruns în careu, l-a fixat cu privirea pe Bonello, după care a plasat mingea la colţul lung pentru 4-0. E primul gol marcat de atacantul FSB-ului la echipa naţională, aflat la al patra apariție în tricoul primei reprezentative „tricolore”. De altfel, Dennis Man rămâne în priză prin participarea la Euro U21, din Italia, din lotul lui Mirel Rădoi mai fâcând parte un fotbalist arădean, Adrian Petre.

Revenind, selecționata lui Cosmin Contra bifează o victorie obligatorie în lupta pentru calificarea la turneul final al EURO 2020 și, profitând de victoria Spania contra Suediei, îi egalează pe nordici în clasament. Următoarele partide ale „tricolorilor” din preleminarii sunt cu Spania, pe 5 septembrie, și Malta, 8 septembrie, ambele pe teren propriu.

Eliminat în partida de pe stadionul Ta’Qali, după ce a primit două cartonașe galbene, Alexndru Chipciu va ratat meciul cu ibericii de pe Arena Națională.

ROMÂNIA: Tătărușanu-cpt. – Chipciu, Cristea, Nedelcearu (Săpunaru, 35), Bancu – Hagi, Băluță, R. Marin, Maxim (Rotariu, 75) – Pușcaș, Keșeru (Man, 65). Selecționer: Cosmin Contra









2 comentarii

  1. Felicitari!Sa dea D-zeu sa nu ne mai plece valorile promisive,la prima strigare.. si cu banii incasati sa nu mai fim nevoiti sa achitam datorii in contul elefantilor….pe ultimul minut!
    Succes!Imi doresc ca UTA mea sa nu mai fie o rampa de lansare,sau relansare ai unora…care au crezut ca daca scrie UTA…gata…sunt ca si plecati….
    Trebuie sa confirme cu varf si indesat inainte!

    0
    0
  2. BRAVO DENIS MAN, FELICITARI PT. GOLUL MARCAT IMPOTRIVA MALTEI , ITI DORESC MULT SUCCES PE MAI DEPARTE IN CARIERA DE FOTBALIST !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button