Fotbal judetean

„Cavalerii viitorului” din Arad și-au luat testele la Reșița și văd promovarea cu ochiul liber





„Cavalerii viitorului”, program de descoperire și lansare a tinerilor „fluierași”, inițiat de Comisia Centrală a Arbitrilor, le-a oferit șansa de afirmare și arădenilor Sorin Saladea, Andrei Pîslaru și Andreea Șușcă. Cei trei au fost testați, ieri, la Reșița și, ca urmare a rezultatelor bune, se poate spune că promovarea se vede cu ochiul liber.”Cele trei tinere speranțe s-au dovedit a fi foarte pregătite, atât la testările fizice, care au fost promovate în bloc, cât și la cele teoretice, unde s-au obținut note de 7,50 – arbitru – respectiv 8,50 – asistenți” – se arată pe pagina de Facebook a Comisiei Județene de Arbitri Arad.

Așadar, „centralul” Saladea și asistentul Pîslaru au șanse mari să fie admiși în programul de dezvoltare, ultima etapă înainte de promovarea în eșalonul terț al fotbalului românesc. În schimb, Andreea Șușcă e canditată certă la includerea lotului de arbitri 100% feminin, destinat întrecerilor de la nivelul primelor două ligi de fotbal fete. Cu sfaturi de pe marginea terenului sintetic din Valea Domanului a venit Leontin Buda, membru al CJA.

Vă reamintim că în urma acestui program al CCA, doi arbitri arădeni au făcut deja pasul la Liga 3. Este vorba despre „centralul” Tudorel Jurcă, în 2017 şi asistentul Lucian Berariu, anul trecut. Alţi doi asistenţi, Cristian Căşuţ şi Andrei Pantea, aşteaptă rezultatul finalizării Programului 2019, ambii sperând la promovare după prestaţiile bune avute în cele două jocuri la care au fost delegaţi în returul sezonului recent încheiat.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button