Fotbal juniori

„Duș rece” rece pentru Viitorul în debutul turneului semifinal de la Craiova, chiar în fața gazdelor





Timp de 5 zile, Craiova e gazda unuia dintre turneele semifinale ale Ligii Elitelor Under 15 la fotbal. Aradul e reprezentat de Viitorul, câștigătoarea seriei 13 și vicecampioana „zonei” de la Timișoara.  Aventura din Bănie a „alb-roșiilor” a început cu un „duș rece”, puțin imprevizibil l-a cum au jucat arădenii în prima jumătate de oră în fața echipei gazdă, U Craiova 1948.

La pauză s-a intrat, însă, la scorul de 1-0 pentru olteni și asta pentru că: „Arbitrul a inventat o lovitură liberă de pe 16 metri la un presupus henț, portarul nostru a respins mingea până la un adversar, aflat în poziție suspectă de offside. Poate, dacă intrat la cabine cu un rezultat alb, altfel ne mobilizam în repriza a doua. Așa, după ce căzut și golul doi pe o greșeală a noastră, am căzut psihic și înregistrat un eșec destul de dur. Ca tacâmul să fie complet, ni s-a mai accidentat și Nițoi, piesă importantă în fața apărării. Una pesta alta, Craiova a fost echipa mai bună, mi s-a părut superioară chiar și Viitorului Constanța, cu care am jucat la Timișoara. În plus, a beneficiat de susținere din tribune, s-a cântat imnul Craiovei, s-a dat cu fumigene, iar partida a fost urmărită și foști mari fotbaliști ai Craiovei, ca Sorin Cârțu, Silviu Lung sau Silvian Cristescu. În fine, trebuie să strângem rândurile pentru următorul meci, cel cu Rapidul, când sperăm să contăm și pe Andrei Roman, care, din motive personale, nu a făcut, ieri, deplasarea împreună cu noi”, ne-a declarat Dinu Maghici, antrenorul Viitorului, după 0-4 cu craiovenii.

Deak – D. Varga, Clipotă, Pop, Baraghin – Nițoi – Rotar, Botoroagă, Buza, Hrincescu – Melniciuc a fost formula de start a formației arădene pe arena „Extensiv”, pe parcurs mai intrând pe teren: Bizera, Catanzariti, Rozsa și Blicking. În următoarea partidă a semifinalei de la Craiova, Viitorul întâlnește Rapidul, vineri, de la ora 12, iar duminică încheie conturile cu U. Cluj. Primele două echipe clasate ajung la Mogoșoaia pentru turneul final.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button