Alte sporturi

„Temerarii” Rădulescu și Banciu, cei mai buni la tenis de masă în Republica Moldova și Bulgaria

Recent, s-a desfăşurat la Chisinău, în Republica Moldova , Festivalul Internaţional Sportiv  ”Taur de aur”, competiţie destinată persoanelor cu dizabilităţi. Au participat peste 150 de sportivi din România, Republica Moldova, Ucraina, Rusia şi Găgăuzia, clubul sportiv „Temerarii-Arad”fiind  reprezentat de către Cătălin Rădulescu.

S-a concurat la următoarele probe: tenis de masă, şah, tir cu arcul, darts, powerlifting și skandemberg, sportivul din Arad obținând următoarele rezultate:

Locul I – tenis de masă

Locul V – tir cu arcul – locul V

Locul II – darts

În aceeași perioadă, mai precis 31 mai – 3 iunie, și în Bulgaria a avut loc un puternic concurs, cu o singură probă – tenis de masă.  Clubul Sportiv „Temerarii-Arad” a fost reprezentat de către George Banciu, care a urcat pe prima treaptă a podiumului, atât la simplu, cât și la dublu, în echipă cu bucureșteanul George Florescu.

La „Seagul Varna Cup” au participat sportivi din Bulgaria, Macedonia, Muntenegru, Serbia, România („Temerarii”, C.C.S.H. Lamont Cluj, Special Friends Brăila si Energy Brașov) și Australia.

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close