Liga a 2-a

UTA nu scapă de U. Cluj, rămânerea lui Lobonț pe banca „șepcilor roșii” e incertă





Universitatea Cluj s-a impus cu 1-0 în returul barajului cu Hermannstadt, de promovare în Liga 1, însă eşecul cu 0-2 suferit în tur face ca „şepcile roşii” să joace tot în liga secundă şi din august. Veteranul Goga a înscris singurul gol al întâlnirii, în minutul 62, dar „alb-negrii” nu au mai avut forța nici măcar să ducă „duelul” în prelungiri.

Așadar, UTA și Universitatea Cluj se vor înfrunta pe puncte și în ediția de campionat 2019-2020, însă rămâne de văzut dacă pe banca someșenilor va mai sta Bogdan Lobonț. „În zilele următoare vom avea o întâlnire cu cei din conducere, vom analiza tot ce s-a petrecut nu doar în această dublă manşă, ci din 10 ianuarie încoace de când sunt la Cluj şi vedem ce linie o să urmăm. Eu, când am fost chemat aici, am fost chemat pentru că «U» e un club altfel şi, stând atâta timp afară şi acumulând un anumit nivel de experienţă, am fost chemat pentru asta. Pentru a transmite modul meu de lucru, mentalitatea construită în toţi aceşti ani. Dar, sunt conştient că nu poţi să faci asta într-un timp atât de scurt”, a spus fostul portar al naționalei după partida de la Sibiu.

Cjsport.ro susține că pentru Universitatea Cluj urmează acum o vacanţă de aproximativ trei săptămâni.

 









4 comentarii

  1. Cu tot respectul Lucian, dar nu cred ca titlul nu e demn de UTA ! Asta înseamnă ca vrei sa fugim de U Cluj toată viața doar pentru ca am pierdut de doua ori rușinos in fata lor? Personal ma bucur ca îi întâlnim iar și putem sa-i spulberam noi de data aceasta ! De ce atitudinea asta de “râmã” tot timpul?!

    0
    0
  2. Se zice nu scăpăm ,cum ne-am referi la impozite. Nu e imposibil să ne întâlnim și în A !! Nu e club să dispară. după firmament cu istoria și susținerea actuala . Nici nu exista hegemonia CFR Cluj cînd se forma dragostea de U . Ne putem imagina ce ar fi o revigorare și explozie a fostei. CFR. Arad. !! Și ea la un moment dat prin C -ul. anilor 70- 80 !! Cam așa a venit pe capul bieților clujeni ,,,blestemul ”’ CFR . Am fost pe minusculul lor stadion cînd puteau fi comparați cu Clinceni sau dispărută Poiana Campina ori Prahova Ploiești . Nu aduce anul ce aduce ceasul !!

    0
    0
  3. O stire banala scrisa in lipsa de altceva. Deocamdata nu sunt informatii sau evenimente importante legate de UTA si administratorul sitului a umplut un mic gol.. Ce ne intereseaza pe noi ce se intampla la Cluj ? Nu sunt curios daca Lobont ramane sau nu pe banca lor..

    0
    0
    1. daca nu te intereseaza pe tine, nu inseamna ca nu ii intereseaza pe altii cu cine va fi UTA in serie, ce bugete au, ce conducatori si antrenori au, ce jucatori isi mai aduc si ce obiective au

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button