Fotbal juniori

Ineul a început cu trei puncte semifinala juniorilor A1, de la Aiud





Județul Alba, respectiv orașul Aiud, e gazda turneului semifinal 4 al juniorilor A1, ce o implică și pe CS Ineu. De altfel, campioana județului nostru a și deschis competiția în compania celor de la Victoria Carei, de care au trecut în final cu 3-2.

Formația din Satu Mare a fost cea care a deschis scorul, dar zărăndanii au egalat până la pauză, prin Țica. Aripa stânga a pătruns din partea sa până în interiorul careului și a marcat la colțul lung. Belei a dus scorul la 2-1, după o lovitură liberă executată de la 25 de metri lateral stânga. În fine, Todoran a înscris și el, după o reluare din alergare, la centrarea lui Sztulianek. Ineul a controlat destul de clar ostilitățile în special în partea a doua și și-a creat destule ocazii, pe lângă goluri. Careiul a revenit în joc cu 4 minute înainte de final cu golul de 2-3, însă era prea târziu.

Totuși, Cristian Sculici crede că astfel de situații ar trebui evitate pe viitor. „În general, sunt mulțumit de joc și de rezultat, mai puțin de eternele faze în care ne jucăm cu ocaziile. Am ratat și cu poarta goală astăzi și era să plătim în ultimele minute. Mâine ne adunăm forțele pentru că de duminică încolo jucăm zilnic, până marți”, spune antrenorul Ineului.

Bîtea – Kotroczo, Karmanocky, Șerban, Țica – Dodu – Jurj (76 Adamcsik), Belei (65 Gavrilaș, 85 Narsesovici) Ciurdaru, Todoran (90+2 Zamă) – Petrehele (46 Sztulianek) a fost echipa aliniată cu Careului. Delegația zărăndană la Aiud e condusă de președintele clubului Adrian Palade, jucătorii avându-i lângă ei și pe doctorul Nicolae Pavel.

Celelalte trei adversare ale Ineului de la turneul de la Aiud sunt AS FC Tălmaciu, CS Olimpia Aiud și ASC Olimpic Zărneşti, ce vor fi înfruntate în această ordine.

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button