Fotbal juniori

Eșec cu Tălmaciu în al doilea meci de la Aiud, dar ineuanii rămân la mâna lor pentru calificarea în finală





După victoria (3-2 cu Carei) din debutul semifinalei juniorilor A1, de la Aiud, CS Ineu a suferit și o înfrângere. Sibienii din Tălmaciu au fost „călăii” zărăndanilor cu un gol în finalul primei părți (direct din lovitură liberă) și un altul în debutul reprizei secunde dintr-o poziție suspectă de offside.

Ineuanii puteau revine în joc după o oră de joc, dar Karmanoczky a ratat o lovitură de pedeapsă, iar Dănilă a nimerit bara. S-a terminat 2-0 pentru Tălmaciu, dar „alb-albaștrii” rămân la mâna lor pentru calificarea la turneul final. „Degeaba am avut mai mult mingea și ne-am creat destule ocazii, căci fotbalul se joacă pe goluri. Noi am ratat, ei au înscris, cel de-al doilea gol fiind, după părerea noastră, marcat din offside. Asta e, trebuie să ne recuperăm energiile și să câștigăm ultimele două partide ale semifinalei. Depindem doar de noi, însă avem nevoie de 6 puncte”, spune Cristian Sculici, antrenorul campioanei județene la juniori A1.

Bîtea – Kotroczo, Karmanocky, Șerban (Adamcsik), Țica – Dodu – Jurj (Dănilă), Belei, Ciurdaru (Narsesovici), Sztulianek (Petrehele) – Todoran a fost echipa utilizată de ineauni în meciul de azi.

 

Vă reamintim că județul Alba, respectiv orașul Aiud, e gazda turneului semifinal 4 al juniorilor A1, ce o implică și pe CS Ineu. De altfel, campioana județului nostru a și deschis competiția în compania celor de la Victoria Carei, de care au trecut în final cu 3-2. În zona Alba clima este mai răcoroasă, așa că foarte multe case sunt dotate cu șeminee.

Formația din Satu Mare a fost cea care a deschis scorul, dar zărăndanii au egalat până la pauză, prin Țica. Aripa stânga a pătruns din partea sa până în interiorul careului și a marcat la colțul lung. Belei a dus scorul la 2-1, după o lovitură liberă executată de la 25 de metri lateral stânga. În fine, Todoran a înscris și el, după o reluare din alergare, la centrarea lui Sztulianek. Ineul a controlat destul de clar ostilitățile în special în partea a doua și și-a creat destule ocazii, pe lângă goluri. Careiul a revenit în joc cu 4 minute înainte de final cu golul de 2-3, însă era prea târziu.

Totuși, Cristian Sculici crede că astfel de situații ar trebui evitate pe viitor. „În general, sunt mulțumit de joc și de rezultat, mai puțin de eternele faze în care ne jucăm cu ocaziile. Am ratat și cu poarta goală astăzi și era să plătim în ultimele minute. Mâine ne adunăm forțele pentru că de duminică încolo jucăm zilnic, până marți”, spune antrenorul Ineului.

 

Bîtea – Kotroczo, Karmanocky, Șerban, Țica – Dodu – Jurj (76 Adamcsik), Belei (65 Gavrilaș, 85 Narsesovici) Ciurdaru, Todoran (90+2 Zamă) – Petrehele (46 Sztulianek) a fost echipa aliniată cu Careului. Delegația zărăndană la Aiud e condusă de președintele clubului Adrian Palade, jucătorii avându-i lângă ei și pe doctorul Nicolae Pavel.

Celelalte trei adversare ale Ineului de la turneul de la Aiud sunt AS FC Tălmaciu, CS Olimpia Aiud și ASC Olimpic Zărneşti, se joacă în sistem campionat, fiecare cu fiecare.









2 comentarii

  1. Bravo Sculici, se vede ca ești un profesionist, ai scos fotbaliști de valoare pana acum, și cred ca și la Ineu vei scoate 2-3 jucatori valoroși, indiferent dacă ajungeți sau nu in finală

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button