Minifotbal, futsal

FC Gai, mai bună decât echipa lui Botiș în primul turneu al Cupei Cartierelor





În urma tragerii la sorți, echipele din Grupa A a Cupei Cartierelor (o nouă competiție desfășurată în cadrul evenimentului ”120 de ani de fotbal în România”) au intrat în focul luptei, ieri după amiază, pe arena Olimpia Bujac. Organizatori, familia Botiș și Asociația Județeană de Fotbal Arad.

La start trebuia să se prezinte patru formații, dar echipa din Aradul Nou nu a mai reușit să strângă rândurile. Așadar, s-a jucat în trei, între Fc Gai, Real Gai și Capitain’s Team Botiș.

În prima partidă, cu începere de la ora 19, Real Gai (varianta bătrână a cartierului) nu a putut face față colegilor lui Sorin Botiș, meciul încheindu-se cu un scor de două seturi la tenis….12-0 în favoarea gazdelor.

A urmat meciul dintre cele două echipe găiene, Real și FC, meci în care , în primele minute,  se contura prina surpriză. „Veteranii” au reușit să egaleze ( 1-1), dar tinerețea și valoarea celor de la FC Gai a contat până în final și scorul a fost de 6-1.

Mare favorită la ocuparea primului loc, Capitain’s Team Botiș a și-a luat puțin de sus adversarul și asta avea să o coste. La aceasta s-a adăugat abnegația fizică și dorința de luptă a lui FC Gai, fapt ce a dus la o victorie nescontată, dar meritată, a găienilor cu scorul de 5-3. Oricum, pentru faza semifinalelor se califică primele două echipe din cele două grupe.

Celelalte două semifinaliste se vor decide duminică, 23 iunie, tot pe același teren al Gloriei Bujac, unde se vor întrece: FC Central, Vlaicu -X, Piața Arenei și Fulgerul.

FC Gai a câștigat turneul în componența: Lucian Bozgău, Marius Geanîm, Ștefan Poițelea, Marius Haș, Gabriel Feier, Denis Pap, Marian Ignat, Ovidiu Haș, Geo Cojocaru, Alexandru Nistor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button