Alte sporturi

„Transylvania Throwdown” le-a deschis arădenilor apetitul pentru crossfit





CrossFit Arad a devenit mai mult decât o sală de sport deschisă în urmă cu trei ani în orașul nostru. La Bou Roșu, Alex Trînc și colegii săi predau un nou tip de mișcare, ce se bazează pe elemente din mai multe sporturi, precum haltere, gimnastică şi atletism, practicate la intensitate ridicată. În funcție de obiectivele fiecărui practicant, instructorii specializați personalizează antrenamentele, adresându-le atât copiilor, cât și adulților sau celor mai în vârstă și chiar și persoanelor cu dizabilităţi.

Însă, evenimentul de sâmbăta trecută, la care CrossFit Arad a fost partener, a adunat în Piața Avram Iancu profesioniștii. În cadrul concursului național „Transylvania Throwdown”, aproximativ 50 de sportivi polivalenți au demonstrat că pot face spectacol și performanță chiar și la temperaturile caniculare ce au încins Aradul.

La capătul a aproximativ 7 ore de concurs,  cu participanți din rad, Timişoara, Oradea, Sibiu, Cluj, Târgu Mureş, Bucureşti şi Satu Mare, câștigătorii au fost următorii:

Scalat fete

1. Andrea Kotrosszo, 2. Alexandra Bogdănescu, 3. Radmila Bugar

Scalat băieți

1. Ionuț Silinc, 2. David Gal, 3. Molnar Huba

RX Fete

1. Isabela Bobic, 2. Antonia Malița, 3. Zsuzsa Gyafras

RX băieți

1. Stryzhak Pavlov, 2. Alin Crețu, 3. Robert Dobai









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button