Fotbal juniori

De la Ghiroda, pe Litoral, puștii lui Cîmpian și Stoica au încheiat în forță sezonul 2018-2019





Cele două generații pregătite de Marcel Cîmpian și Flavius Stoica au bifat, recent, două turnee în țară.

Mai întâi, „galben-negrii” au fost la Ghiroda, de unde s-au întors câștigători la categoria 2009. Arădenii au avut traseu perfect în grupă, în semifinală au învins UTA 2009 cu 2-0, iar în ultimul act au trecut cu 3-0 de LPS Banatul. „S-a jucat la temperaturi de peste 30 de grade, dar am reușit să ne păstrăm energia. La categoria 2010 m-a interesat să aibă copiii competiție, meciurile au fost în regulă, deși am fost învinși, copiii nu s-au făcut de râs”, a povestit „Rico” Cîmpian.

Săptămâna trecută, cele două grupe ale CS Atletico au participat la Dolphin Cup, competiție organizată la Constanța de Academia Hagi. „Galben-negrii” au primit invitația din partea clubului manageriat de „Rege”, după ce s-au încununat campioni la „Ghoerghe Ola” în luna decembrie, chiar pe Litoral. „ „A fost unul dintre cele mai bune turnee la care am participat, începând de la modul de organizare, continuând cu condiții, terenuri, arbitraje și echipe foarte bune”, a punctat antrenorul principal al galben-negrilor, care s-au clasat pe locul 4 la categoria 2009 și pe 8 la 2010.

Micii fotbaliști au intrat în vacanță, dar gândurile se îndreaptă deja spre ce urmează. „La ultimul turneu am putut să ne formăm o idee și mai bună unde ne clasăm acum, asupra aspectelor la care vom lucra după vacanță. Dorim să ne apropiem de echipele etalon ale acestor categorii de vârstă, cum sunt cele din București, Academia Hagi și Luceafărul Cluj, modele de urmat peste tot în țară. Aradul tot timpul a avut jucători promovați în prima ligă, mai există și acum talente care, bine gestionate, pot crește. Avem exemplele recente ale lui Țucudean, Man, Petre sau Bălgrădean, dacă ei au reușit, de ce nu ar putea reuși și alții?”, a conchis Cîmpian.

Patrick Șuli, Ayan Barbu, Tudor Cijevschi, Luca Nădăban, Daniel Spătariu, Andrei Sandu, Patrik Koncz, Vlad Băeșu, Tudor Margan, Andrei Căilean, Daniel Bandrabur Mario Cebotari, Marc Lanevschi, Luca Stoian a fost efectivul Atletico 2009 la aceste ultime două turnee, în timp ce la 2010 au jucat: Dragoș Molnar, Darian Vidac, Alexandru Coroiu, Alex Pantea, Daniel Bandrabur, Rafael Pârtan, Denis Toma, Sanders Fricățel, Raul Popa, Nemanja Popov, Matei Sandu, Kayden Contra.









Un comentariu

  1. Maxime felicitari tuturor!Copii,antrenori,parinti,club!Va fi inca o generatie minune a Aradului,cu siguranta!
    Din pacate s-a intamplat o mare tragedie la grupa 2013,Ghiroda,la intoarcerea de la turneul din Constanta…
    R.I.P. si maxime condoleante!Imi pare enorm de rau…Cuvintele sunt de prisos!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button