Fotbal judeteanProgresul Pecica

Livetext, ora 17.30, returul barajului de promovare în Liga a 3-a: Retezatul Hațeg – Progresul Pecica 0-1 final. Campioana Aradului sărbătorește!





Începând cu ora 17.30 vă prezentăm în format livetext principalele aspecte de la partida retur a barajului de promovare în Liga a treia dintre Retezatul Hațeg și Progresul Pecica. În tur, scorul a fost 2-1 pentru pecicani.

Retezatul Hațeg – Progresul Pecica 0-1

A marcat: Puie 6

Hațeg: Pașca – Ardeleanu, Ionașcu, Marcu (65 Tomoni), Tămășiloni (82 Enache) – Pițigoi, Pușcă – Popa (75 Dăncescu), Buzducea, Țiric – Popesc. Rezerve: Bobu – Mariș, Roșca, Itul. Antrenor: Flavius Itul.

Pecica: Rusu – Țugulescu (38 T. Bodri), Gabor, Wild, Aldan – A. Ponta (38 Copil), S. Popa, Arsene, Huțanu – Puie (85 Blănaru), Măgulean (61 Moraru). Rezerve: Iosub – Drîglă, Păcurar. Antrenor: Dan Stupar.

Arbitri: Vladimir Nagy (Aiud) – Radu Pașcu (Satu Mare), Ludovic Zifceac (Aleșd).

Observatori: Nicolae Grigorescu (Timișoara), Antonie Burtea (Reșița).

 

Min.1 A început partida. Gazdele joacă în echipament complet roșu iar oaspeții în portocaliu cu șorturi bleumarin. Circa 500 de spectatori în tribună și la gard, este vreme călduroasă, a plouat de dimineață, gazonul foarte bun. Circa 50 de spectatori au venit de la Pecica să-și încurajeze favoriții.

Min.4 Pecicanii au avut o primă lovitură de colț respinsă de apărarea gazdelor.

Min.6 GOOOL Pecica! Oaspeții fructifică începutul bun, Măgulean pasează la Puie la 19 metri și acesta șutează frumos, la semiînălțime, lângă bara din dreapta lui Pașca: 0-1.

 

 

Min.8 Deși conduce, Pecica rămâne sus și face presing.

Min.13 Cel puțin deocamdată, apărarea Hațegului are probleme în fața rapizilor atacanți ai Progresului Pecica. Aceștia se mișcă mult și bine în preajma careului gazdelor.

Min.15 Pecicanii au avut un corner rămas fără rezultat.

Min.18 Buzducea a șutat din lovitură liberă de la 19 metri ușor lateral stânga, fundașii au respins până la Țiric ce nu a mai reușit să reșuteze.

Min.21 După trei minute de posesie a gazdelor în jumătatea adversă, pecicanii au ieșit cu minge lungă pentru Huțanu, Ardelean greșește în primă fază, căpitanul Progresului părea că scapă spre poartă dar fundașul revine și îl deposedează prin alunecare.

Min.24 Lovitură liberă pentru Pecica de la 25 de metri lateral dreapta, Arsene a șutat slab.

Min.26 Gabor îl lansează lung pe Puie dar portarul Pașca a fost mai rapid și i-a suflat mingea cu mâna.

Min.28 Cartonaș galben A. Ponta pentru fault la Țiric.

Min.30 Lovitură liberă de la 22 de metri, Pușcă a executat cu stângul, Rusu a boxat.

Min.31 Țiric s-a ciocnit cu Țugulescu și primesc îngrijiri. Pecicanul va fi schimbat, este în afara terenului.

Min.38 Dublă schimbare la Pecica: T. Bodri în loc la Țugulescu iar Copil n loc la A. Ponta.

Min.43 Pecica a continuat să conducă ostilitățile pe final de primp repriză.

Min.44 Acțiune în viteză a pecicanilor, Huțanu combină cu Puie, acesta așează la Măgulean care trage din primă la un metru peste poartă.

Min.45+1 Un nou atac perpendicular al oaspeților, mingea ajunge la Măgulean care îi pasează în stânga lui Puie dar acesta nu poate relua spre poartă.

Min.45+2 Pauză, Pecica este în avantaj meritat de un gol.

Min.46 A început repriza a doua, fără schimbări.

Min.48 Hațegul a început în atac, a avut șli două oportunități. mai întâi Țiric a pătruns în viteză pe stânga  și a pasat în centrul careului dar a intervenit salvator gabor, faza a continuat pe dreapta de unde Buzducea a centrat iar Popesc a reluat cu capul milimetric peste poarta lui Rus.

Min.55 Lovitură liberă pentru Hațeg, 20 de metri lateral stânga, Pițigoi a trimis în careu dar Măgulean a respins.

Min.60 A trecut o oră de joc la Hațeg, Pecica este stăpână pe situație, în ciuda faptului că echipa gazdă are mai mult balonul.

Min.61 Schimbare la Pecica, a ieșit Măgulean și a intrat Moraru.

Min.65 Schimbare la Hațeg, Tomoni a intrat în loc la Marcu.

Min.69 Țiric a scăpat pe stânga de atacul lui Gabor, a pătruns în careu dar T. Bodri a ghicit intenția atacantului și a respins balonul.

Min.74 Ocazie imensă pentru pecicani, Puia a fost angajat în careu pe stânga de Arsene, a schimbat pe dreapta unde Huțanu a preluat în 7 metri dar finalizează mult peste poartă.

Min.75 Schimbare la gazde, Dăncescu a intrat în loc la Popa.

Min.80 Popesc a trimis filtrant pentru Tomoni dar Rusu s-a interpus și a reținut mingea.

Min.81 Huțanu l-a angajat pe Arsene în adâncime, acesta a pătruns până la marginea careului și a trimis puternic, puțin peste tranversală.

Min.82 Schimbare la gazde, Enache a intrat în locul lui Tămășiloni.

Min.83 Copil a pătruns pe stânga, i-a pasat la Puie la punctul cu var, dar acesta a reluat telefonat cu latul în brațele lui Pașca.

Min.85 Schimbare la Pecica, Blănaru a intrat în loc lui Puie.

Min.90 Centralul arată 3 minute de prelungire. Suporterii pecicani scandează: ˝Campionii˝ și ˝Pecica˝

Min.90+3 Fluier final, Progresul Pecica câștigă și manșa retur a barajului și promovează în Liga a treia, unde vor fi 5 echipe din județul Arad.

 

 

 

 









14 comentarii

  1. sper ca consemnam victoria ineluctabila a PROGRESULUI PECICA,…pecicanii joaca spectaculos , dinamic , toti jucatorii lupta cu fugozitate.

    0
    0
      1. PECICA- VA CONFIRMA AZI, prin joc curat si constructiv ca intotdeauna triumfa forta celui mai puternic argument…azi viictoria logicii impotriva absurdului! Bravo PECICA !

        0
        0
  2. La scorul asta la pauza nu cred ca gazdele vor reusi mare lucru , eventual se vor arunca disperati in atac riscand sa fie prinsi pe contraatac de rapizii fotbalisti ai Pecicai. Hai Progresul !!!

    0
    0
  3. Cinci echipe arădene în liga a treia, vor putea cei de la atletico roda juniorii ce nu au loc la UTA

    0
    0
  4. Felicitari Stupare pentru promovare in liga 3-a si acum fiind 5 aradene ar trebui sprijinita una ca sa acceada in liga a 2-a,Bine ar fi sa fie echipa lui Dulau……!Hai UTA !

    0
    0
  5. Oricum echipa asta e slabuta in comparatie cu celelalte 4 echipe aradene..nu stiu daca aveti resurse sa aduceti jucatori competitivi, jucatorii aradeni cat de cat valorosi sunt ocupati deja..daca ramane echipa asta nu aveti nici o sansa să nu retrogradati

    0
    0
    1. Tu asta mare fan cris vezi-ti de treaba ta si de echipa ta. Nu mor caii cum vor cainii. Vesnic ai avut de comentat la toate echipele aradene din liga 3 dar de ai tai nu ai zis nimic ca au investit in iarna cel mai mult si au facut un retur….. penibil .

      0
      0
  6. Felicitări Flore… Aldan… Bodri…si tuturor ex Cermeieni… Flore.. MARE OM.. MARE CARACTER…!

    0
    0
  7. Bravoooooo!Felicitari!Sa curga sampania,sa danseze lumea,dar scurt…..Bravo baieti,bravo Stupi!
    Punct si de la zero:”la treaba”!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button