UTA Arad

Pușcaș, în „alb-roșu” la a doua ofertă: „În iarnă echipa nu se lupta pentru promovare, acum e un început promițător”





UTA și-a completat poziția pe care în returul campionatului a evoluat Ionuț Neagu cu un fotbalist cu 5 ani mai tânăr. În plus, Cristian Pușcaș are o talie impunătoare pentru un mijlocaș la închidere, fiind – de altfel – unul dintre fotbaliștii care au dat un randament în general bun în tricoul celor de la Petrolul Ploiești.

Fotbalistul de 25 de ani a fost dorit foarte mult și de Ionuț Popa în iarnă, după plecarea de la Călărași, dar mutarea a fost posibilă doar acum. „Am vorbit în iarnă cu domnul Popa, au fost niște negocieri, dar nu am ajuns la un numitor comun. Îmi doream să am un obiectiv, iar atunci UTA nu se lupta la promovare. Acum e un început promițător și am acceptat oferta echipei din Arad. Celor de la Petrolul le-am spus că nu mai doresc să continui, nu are rost să discutăm motivele. Oricum, nu cred că m-aș fi aflat printre jucătorii la care s-a renunțat zilele trecute”, susține Pușcaș.

Mijlocașul a ajuns de la o fostă campioană a României la o alta, care se zbate și ea din răsputeri să ajungă din nou acolo unde îi este locul, primul eșalon al fotbalului românesc. „Sunt onorat că am ajuns la un club de tradiție precum UTA, am venit aici cu dorință de a face lucruri importante. Am văzut că există un colectiv bun, am încredere în oamenii de aici, staff-ul tehnic și cel administrativ, sperăm sa facem lucruri bune. Știu ce înseamnă să joci la un club cu suporteri minunați cum este UTA, eu și colegii mei vom da totul pe teren, vom lua fiecare meci în parte și sperăm ca la final să iasă bine. Într-adevăr, am vorbit și cu Chindriș despre ceea ce înseamnă să joci pentru UTA și mi-a recomandat și el să vin aici”, mai spune „închizătorul”, care nu de puține ori în parte a doua a campionatului precedent a evoluat lângă fotbalistul arădean în centrul liniei mediane a „lupilor galbeni”.

Cristian Pușcaș e născut pe 29 ianuarie 1994 la Reghin, iar anii junioratului i-a petrecut în curtea clubului Steaua București. De aici, în palmaresul său figurează un titlu de campion și o Supercupă a României, plus debutul în Europa League. A mai jucat la Gloria Buzău, FC Clinceni, Academica Argeș, Metalul Reșița, Rapid București sau Dunărea Călărași (promovare plus prezențe în Liga I), dar și în Islanda, la gruparea KF Fyardabyggd. A doua jumătate a stagiunii trecute a petrecut-o la Petrolul Ploiești.









3 comentarii

  1. ITI DORESC MULT SUCCES CRISTIAN PUSCAS SI IMI DORESC DIN TOATA INIMA SA PROMOVEZI CU UTA. !!!

    0
    0
  2. Atat am de spus….O’m trai si o’m vedea!Ideea suna bine momentan…Parca, ca si niciodata vrem direct…Am si anumite retineri,dar toate la timpul lor….Daca nici acum….in veci!
    Nu stiu ce crede Balint….dar nu are cum sa se joace pe macar noul gazon,pur si simplu nu lucreaza nimeni pe FN….Trezirea!Vin scaunele saptamana viitoare?Tot pe scanduri de brad verde se vor monta?
    Hai nea Tamboi….ce zici daca iar te va lua salvarea?Taiate picioarele dvs?

    0
    0
  3. Aceleasi promisiuni, aceleasi deceptii. Cum o astfel de strategie, doar norocul ne poate aduce promovarea.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button