Șoimii Lipova

Lipova și-a luat portar de 19 ani de la CNP Timișoara, Polgar – al patrulea ex. cermeian devenit „șoim”





După un loc 2 mai mult decât onorabil la finalul stagiunii precedente, Șoimii Lipova vrea să țină sus ștacheta și dorește să o facă pe cât posibil bazându-se pe fotbaliști arădeni. Nu întâmplător primele transferuri au fost făcute din curtea colegei de serie din Cermei, cu mențiunea că numărul acestora au crescut la patru în această săptămână.

Alături de Darius Dolga, Michel Vlad și Victor Prună, sub  comanda lui Flavius Sabău ajunge și Norbert Polgar. Fostul utist face 30 de ani pe 4 iulie și aduce un plus de experiență pentru „șoimi”, care se despărțiseră deja de Calvin și Poiană. Postul de bază al lui Polgar este cel de fundaș dreapta, dar se descurcă și la mijloc sau în banda stângă a defensivei.

Plecarea lui David Filip a fost acoperită cu un portar cu doi ani mai tânăr decât fotbalistul împrumutat de la Poli. Adrian Maximilian Pădure este născut în anul 2000, a început fotbalul la Petroșani, dar a evoluat mult în tricoul Centrului Național de Pregătire Timișoara. Probabil, va fi unul dintre cei trei juniori pe care Lipova e obligată să-i alinieze în formula de start în sezonul 2019-2020. „Am primit referințe extrem de bune despre el, talentul și talia lui sperăm să ne aducă siguranță între buturi în noul campionat, capitol la care am cam suferit. Vrem să finalizăm aducerea a încă doi portari în săptâmâna ce urmează, tot juniori, tot talentați. La nici 30 de ani împliniți, Norbi Polgar mai are multe de arătat. Experiența sa ne va ajuta având în vedere că avem o echipă foarte tânără pentru noul campionat. Apoi, cu Norbi avem gânduri chiar mai mari în perioada ce urmează, vom vedea cum le vom pune în practică”, a spus Radu Pop, președintele secției fotbal al celor de la Șoimii Lipova.

Din această vară, clubul a s-a întărit și la nivel de conducere. După despărțirea de Victoria Zăbrani, Virgilius Stamate devine șef al tuturor secțiilor grupării de pe Mureș. „Clubul nostru polisportiv are un nou președinte în persoana lui Virgilius Gabriel Stamate. El a fost jucător emblematic într-o perioadă frumoasă a fotbalului lipovan, iar acum are capacități certe de manager. Trebuie spus că atât funcția mea, de președinte al secției de fotbal, cât cea a domnului Stamate sunt neremunerate”, a mai spus Pop.

Șoimii Lipova demarează pregătirea de vară pe 8 iulie, iar 12 zile mai târziu e programat și primul amical. Acesta se va desfășura la Șiria, pentru ca restul adversarilor din meciurile de verificare să fie: Frontiera Curtici (24 iulie), Luceafărul Oradea (27 iulie), Unirea Sântana (31 iulie), ACS Ghiroda (3 august), ACS Dumbrăvița (10 august) și Victoria Felnac (17 august). Absolut toate partidele vor fi disputate în deplasare de „alb-albaștri”.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button