Crisul Chisineu-Criș

L-a testat Poli, dar a semnat cu Crișul: Codrea e noul atacant al lui „Știli”





Crișul Chișineu Criș a închis achizițiile la nivel de juniori chiar în această dimineață. Marian Codrea, golgheterul din stagiunea trecută a Avrigului, cu 16 reușite a semnat un contract cu formația antrenată de Adrian Abrudean valabil până în vara anului 2021.

Născut în 1999, Codrea a fost testat o săptămână de ASU Poli, ba chiar a și marcat pentru timișoreni în testul din weekendul trecut, 9-1 cu FC Bazoşu Vechi. Cum Cosmin Petruescu nu era sută la sută convins să se bazeze pe serviciile sale în noul sezon, mai ales că la liga secundă Codrea nu era variantă de junior, tânărul fotbalist a dat curs ofertei de la Crișul, pe care o avea pe masă de mai bine de o lună de zile. Până să plece Cristi Todea de la Sebiș și Naționalul a insistat pentru transferul său, ca, de altfel, și pentru cel al fratelui mai mic, Mario Codrea.

Vă reamintim că noua stagiune de Liga 3-a, combatantele sunt obligate să alinieze cel puțin doi fotbaliști născuți în anul 2000 sau mai mici și unul din 1999. Zamfir (2001), Sabău și Onuțan (ambii născuți în anul 2000), Clej și Codrea (ambii născuți în 1999) sunt juniorii aflați la dispoziția lui „Știli” pentru noul sezon.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button