Minifotbal, futsal

Vlaicu X a câștigat Campionatul Cartierelor, FC Gai s-a întrecut în ratări în finală





Campionatul Cartierelor a ajuns la final. Aseară, la baza sportivă „Trei colegi” din cartierul arădean Bujac s-au dat „bătăliile” din „careul de ași”. Partidele au fost arbitrate de Mădălin Mada și Alexandru Neagu și au beneficiat de o importantă asistență.  Așadar, s-au jucat:

FC Gai (câștigătoarea Grupei A ) Fulgerul Arad (ocupanta locului secund în grupa B) 4-1

Capitain’s Team Bujac (ocupanta locului secund în Grupa A) – „Vlaicu X”   2-3

După o scurtă pauză, s-a dat startul finalei mică. Coechipierii lui Sorin Botiș s-au dezlănțuit și au învins ambițioasa echipă a Fulgerului, cu 6-0.

Câteva minute mai târziu, galeria găienilor și-a folosit tot „arsenalul” din dotare pentru a-și conduce favoriții spre victoria finală. Din păcate pentru ei, dar mai ales pentru jucători, numeroasele ocazii nu s-au transformat în goluri, iar echipa mai pragmatică, Vlaicu X, s-a impus cu 1-0.

Așadar, clasamentul final al ediției 2019 a Campionatul Cartierelor arată astfel:

1. Vlaicu X
2. FC Gai
3. Capitain’s Team BUjac
4. Fulgerul
5. Piața Arenei
6. FC Central
7. Real Gai
8. Aradul Nou

Lotul echipei campioane: Adrian Nicoli, Norbert Polgar, Flavius Marinaș, Alexandru Breabănu, Andrei Bodescu, Mircea Strîmtorean, Victor Bezedea, Claudiu Ghiță, Aurelian Todoran și Vlad Bogdan

Vlaicu X a primit o cupă din partea organizatorilor, cu medalii alegându-se fiecare semifinalist al Cupei Cartierelor. Competiția desfășurată în cadrul evenimentului ”120 de ani de fotbal în România” s-a încheiat cu o masă festivă în incinta bazei de agrement ”„Botiș Capitain’s Dream , de pe strada Independenței din cartierul Bujac. AJF Arad a avut parteneri în Primăria Arad, Consiliul Județean Arad, Universitatea Aurel Vlaicu și pe…Cipri Chira în organizarea acestei întreceri.

 

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button