Progresul Pecica

Bozian și Angelo Iuga, primele achiziții ale pecicanilor pentru Liga 3-a! Progresul se reunește mâine fără cinci dintre „eroii” promovării

Ultima formație ce a luat vacanță, în urmă cu numai zece zile, după promovarea în Liga 3-a în detrimentul hunedorenilor din Hațeg, e și cea mai grăbită dintre echipele arădene când vine vorba despre reunire. Progresul Pecica demarează antrenamentele mâine seară sub comanda lui Dan Stupar și noului său ajutor, Dan Țapoș, urmând ca sâmbătă să disputea deja un prima amical chiar cu echipa fanion a județului.

După întâlnirea de final de sezon de sâmbăta trecută, ocazie cu care s-au achitat și ultimele salarii, a venit și vremea primelor despărțiri în tabăra „galben-albaștrilor”. Raul Iova, Ovidiu Edu și frați Toma și Luca Bodri și-au încheiat aventura la Pecica, ulterior și portarul Florin Rusu solicitând „divorțul”. „I-am înțeles situația legată de locul de muncă și-i mulțumim pentru tot ce a făcut pentru clubul nostru. Atât lui, cât și celorlalți fotbaliști de care ne-am despărțit. Mai există un mic semn de întrebare în dreptul lui Petre Măgulean, rămâne de văzut dacă-și va rezolva problemele la servici. În rest, în principiu, continuăm cu toată lumea”, a precizat Cristian Pilan.

Dar, directorul sportiv al pecicanilor a anunțat și primele întăriri pentru Liga 3-a. Ambele vin la mijlocul terenului și au profil ofensiv. „Bogdan Bozian și Angelo Iuga au semnat contracte cu Progresul valabile până în vara anului 2021. Sunt doi fotbaliști de calitate, solicitați de antrenorul Stupar, care încep, de mâine, pregătirile cu noi. Cu siguranță, mai avem nevoie de doi portari, avem negocieri deja în toată zona de Vest, dar și de încă un fundaș și un atacant masiv”, a adăugat Pilan.

Bozian împlinește peste exact o lună 32 de ani și tocmai s-a despărțit de Crișul Chișineu Criș. Mijlocașul domiciliază la Nădlac, e proaspăt tătic și oferta celor de la Pecica a venit la momentul potrivit. Angelo Iuga a făcut un retur bun la Gloria Lunca Teuz Cermei și poate fi un joly-joker pentru Stupar în linia mediană. Are 22 de ani și e la a patra divizionară terță din carieră, după CS Craiova II, Național Sebiș și Cermei.

Așadar, la două zile după reunire, pecicanii vor fi parteneri de întrecere pentru UTA. Amicalul se dispută sâmbătă, la ora 11, pe arena „Banatul” din Sânnicolau Mic, pentru ca pe 14 iulie, ca și „roș-albii”, teamul lui Stupar și Țapoș să plece într-un mini-cantonament, cel mai probabil la Moneasa.

Comentarii Facebook

2
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close