Handbal

Echipa de handbal a Crișului oficializează primele achiziții pentru un campionat în care ștacheta se ridică: „Vrem să ajungem la turneul final!”





Încă două săptămâni de vacanță pentru handbalistele Crișului, care în stagiunea precedentă și-au depășit, oarecum, condiția prin calificarea la turneul semifinal, penultima fază înainte de promovarea în Liga Florilor. Un mare merit îl are antrenorul Sebastian Tudor, care a fost imediat confirmat pe banca tehnică a echipei de pe malul Crișului Alb cu intenția de a consolida un proiect ce arată din ce în ce mai bine.

Tehnicianul orădean a trasat și coordonatele campaniei de achiziții, iar conducerea clubului i-a și satisfăcut o parte dintre cerințe. „Jumătate dintre jucătoarele solicitate de antrenorul nostru au și semnat contracte cu clubul nostru. Vorbim despre portarul Andreea Năstasă, care vine din prima ligă, de la Minaur Baia Mare, interul cu abilități de centru sau pivot, Simina Vezentan, de la Reșița și interul orădean, Cornelia Vrabie. Dar, mai suntem în negocieri avansate cu alte trei handbaliste, între care și o sârboiacă, pe care sperăm să le avem alături de noi încă din prima zi de pregătire, pe 22 iulie”, a punctat Lucreția Vartolomei-Cășuțiu, care – însă – a anunțat și patru „divorțuri”. „Din diverse motive, am încheiat colaborarea cu Andrada Maior-Pașca, Denisa Tudose, Priscila Lucușa și Zsuzsanna Salata. Le mulțumim pentru tot ceea ce au dat pentru clubul nostru și le urăm mult succes în tot ceea ce urmează să facă”, a adăugat managerul echipei de handbal a Crișului.

Așadar, pe 22 iulie, Tudor va conduce primul antrenament în vederea pregătirii noului sezon de Divizia A ce începe pe 7 septembrie. Formatul va fi același, cu patru serii, componența celei a Crișului urmând să fie aproximativ aceeași, atâta timp cât nici Târgu Mureșul nu a promovat în Liga Florilor. „Colegele de campionat nu le cunoaștem încă sută la sută și asta pentru că se mai pot înscrie și alte cluburi până la finalul lunii iulie. Oricum, obiectivul nostru rămâne același, indiferent de adversari. Dacă sezonul trecut am jucat în semifinale, vara viitoare vrem să ajungem la turneul final. Îi mulțumim Consiliului Local din Chișineu Criș și domnului primar, Gheorghe Burdan, pentru sprijinul necondiționat, dar și sponsorilor, care, sperăm noi, să rămână cu noi și în noul sezon”, a adăugat Vartolomei-Cășuțiu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button