National Sebis

Șomcherechi, „uns” oficial antrenor la Sebiș! Demetrescu: „Îl simțim dornic de muncă și afirmare!”





După discuția telefonică de joi, Radu Demetrescu și Dănuț Șomcherechi s-au întâlnit față în față, astăzi, la Sebiș și au demarat colaborarea pentru noua stagiune a Ligii a 3-a. Fostul fundaș originar din Baia Sprie va fi noul antrenor al Naționalului, având și sarcina de a forma un lot cât mai competitiv în zilele ce urmează. Un prim transfer la nivel de juniori a fost parafat chiar la numirea noului „principal”, însă urmează să apară și alți fotbaliști care să se alăture celor aflați încă sub contract cu „alb-albaștrii”.

Până una alta, primarul orașul Sebiș pare încântat de noul tehnician. „Dan Șomcherechi este noul antrenor al echipei noastre. Am avut astăzi întâlnirea față în față, ne-a lăsat o impresie foarte bună, îi acordăm încredere și îi urăm bun venit. Îl simțim dornic de muncă, vrea să se afirme, e o provocare pentru el să lucreze și cu seniori, dar și noi ne dorim să avem în lot cât mai mulți tineri, chiar dacă, așa cum se știe, la Sebiș obiectivul stagional rămâne un loc pe podium în fiecare. Noi vom asigura toate condițiile, pornind de la un buget onorabil pentru Liga 3-a, plus baza sportivă cu toate facilitățile necesare, cazare, masă, condiții de antrenament și recuperare. Noul antrenor va evalua lotul de jucători aflat sub contract și va aduce ce fotbaliști va considera dânsul că se pliază pe proiectul nostru și pe nevoile sale. Pe 15 iulie, data primului antrenament, sperăm să cunoaștem deja fotbaliștii cu care vom începe noul campionat”, ne-a declarat Demetrescu.

Născut pe 10 aprilie 1973, la Baia Sprie, Dănuț Șomcherechi a jucat ca fundaș central în cariera sa la FC Baia Mare, FC Argeș, U Cluj, Oțelul, Progresul, retrăgându-se din activitate tot la echipa fanion a județului natal, FC Baia Mare. Din acest an, este antrenor cu Licență A și de câteva sezoane bune activează la FC Kiss Baia Mare, un club maramureșean specializat în creșterea copiilor și juniorilor. „Am fost astăzi la Sebiș, am văzut baza sportivă, am discutat și cu domnul primar și am semnat. De lunea viitoare ne apucăm de treabă, până atunci voi încerca să găsesc și jucătorii de care mai avem nevoie pentru completarea lotului. Știu să lucrez cu tinerii, mi-ar place să găsesc și acum jucători tineri, dornici de afirmare, cu care să putem face o treabă bună în noul campionat, dar – bineînțeles – mai e nevoie și de câțiva fotbaliști mai experimentați”, a completat noul „principal” al Naționalului, care a perfectat și primele amicale ale verii, cu Cărani, Ineu și Crișul, dar se mai caută unul-doi adversari.

A semnat și un fost junior la Academia lui Hagi

După cum ne-a declarat în exclusivitate în urmă cu trei zile, Șomcherechi cunoaște foarte bine fondul de jucători tineri din Maramureș și împrejurimi și a insistat pentru o primă achiziție. Și, tot astăzi, a devenit sebișean și Casian Raini Bandula, un mijlocaș de 19 ani care a făcut junioratul la Academia Hagi și care a mai jucat la Comuna Recea și Minaur, tot în Liga 3-a.

 









11 comentarii

  1. Chiar așa, de ca prostiți omul asta săracu sa vina de la asa distanță pe nimic? Ca doar din cauza banilor a plecat Todea și tot din cauza banilor nu a venit Stili.

    0
    0
  2. Dacă vreți sa știți de săptămâna viitoare se aproba bugetul și 2 transferuri interesante de la un club din județ

    0
    0
    1. Ce s-a aprobat dl. Adrian? Ca azi a fost sedinta…. Toți se întăresc în județ în afara de voi…. Când era Cojocaru și Stili aici erați primii în presa… Acuma aproape ca nici nu se mai scrie de voi ca nu au ce scrie ziarele….

      0
      0
  3. Azi,vine la Sebis unu din cei mai buni portari din liga a 3 ,Gavriș Sorin,bihorean de origine,a activat la echipe importante din liga 1 Gaz Metan,Otelul și FC Bihor! Echipa noastră pas cu pas devine una din cele mai bune echipe din judetul Arad,deși unii o vedeau pe National Sebis că și desființată!Forza Sebis!Nu i moartea calului după voința câinilor!!!!

    0
    0
    1. Daaa, a venit un portar si 2 jucatori de camp, dar a plecat unul din cei 12. Sambata cu Carani poate nu or fi 11 pe teren, poate daca joaca un portar ca jucator de camp. Portarul asta pe care il laudzi o schimbat 10 echipe si nu o aparat mai pe nicaieri. In ultimul an o fost la Slatina, la liga 4. Daca era bun, ramanea cu ei la liga 3. Hai sa ne laudam, ca si avem cu ce.

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button