Stranieri aradeni

Cristi Costin a debutat în Liga 1 cu 90 de minute consistente în tricoul Voluntariului



Caravana Ligii 1, în variantă 2019-2020, s-a pus în mișcare cu partida dintre FC Voluntari și Sepsi Sfântu Gheorghe. Antrenorul gazdelor, Cristiano Bergodi, a apelat din primul minut la Cristian Costin, mijlocaș împrumutat de UTA la gruparea ilfoveană începând din această vară. Fotbalistul născut în Bistrița a evoluat pe postul său natural, cel de mijlocaș dreapta și a avut o evoluție consistentă la debutul pe prima scenă a fotbalului românesc.

Între altele, fotbalistul de 21 de ani a oferit o centrare ideală pentru Popadiuc după 7 minute de joc, dar atacantul Voluntariului a ratat incredibil. Duelul s-a încheiat nedecis, 0-0, fostul utist fiind integralist.

Cristi Costin a împlinit pe 17 iunie 21 de ani și a fost transferat de „Bătrâna Doamnă” de la Salonta la vârsta de 16 ani, la insistențele lui Cristian Păcurar. A fost în circuitul primei echipe a UTA-ei din sezonul 2015-2016, bifând 52 de prezențe, doar în campionatul 2017-2018 evoluând sub formă de împrumut în Liga 3-a, la Școlar Reșița. Din informațiile noastre, dacă dorește să-l cumpere pe Costin de la formația „roș-albă”, Voluntariul trebuie să achite 50 de mii de euro.

 









4 comentarii

  1. 3,2,1 siiii!!! Sa înceapă comentariile gen “bine ca la Uta nu a fost bun”, “bine ca aducem tot felul de jucătorii și pe ai noștri ii lăsam sa plece”,”ce echipa am fi avut cu Jorza,Tanase,Costin,Chindris,etc”

    0
    0
      1. Habar nu aveam ca a inceput prima liga,am dat intamplator peste meciul asta si bine am facut,in 10 minute am adormit.De mult nu m-am odihnit asa de bine.Astept cu nerabdare urmatoarele reprize de somn marca liga intai.

        0
        0
  2. Avem o mare problema in pepiniera Atletico&UTA,mereu aceeasi…..crestem,crestem juniori,suntem pe locul 9 in tara,dar nu reusim sa-i gestionam….Ori ii pierdem liberi de contract,ori devin liberi,neplatiti….si apoi ii regretam cumplit…Asa s-a dizolvat U-19 si ce credeti?Ai lui Gaica,cei care nu prind lotul mare unde vor ajunge?Imprumutati,ceea ce nu le strica….teoretic….
    Norocul ca au unde,macar la nivelul Ligii a 3-a,unde defilam ca echipe aradene….in serie…este chiar de bine….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button