UTA Arad

Utiștii demarează „operațiunea” Slovenia cu o călătorie de 8-9 ore, antrenamentele la Rogla încep de marți



Prima etapă a pregătirii estivale s-a încheiat la UTA, care mai are exact trei săptămâni până la primul meci pe puncte în noua ediție a Ligii a 2-a la fotbal. „Alb-roșii” vor petrece mai mult de jumătate din această perioadă peste hotare, în stațiunea Rogla, din Slovenia, acolo unde Laszlo Balint va lucra în special îmbunătățirea relațiilor de joc. În cantonament, arădenii vor disputa și patru partide de verificare, cu Budaorsi (liga a doua maghiară) – 18 iulie, NK Rogaska (liga a doua slovenă) – 21 iulie și Al-Fateh (prima ligă din Arabia Saudită) – 24 iulie și, posibil, cu o formație din liga 3-a slovenă, pe 26 iulie.

Date fiind ultimele evenimente, respectiv accidentarea gravă a lui Alex Ciucur și plecarea iminentă a lui Albert Stahl la Astra Giurgiu, mâine, la ora 9,30 se vor îmbarca în autocarul de Slovenia 22 de fotbaliști și anume:

Portari: Florin Iacob, Mirel Bolboașă, Raul Opric

Fundași: Răzvan Ivan, Florin Ilie, Cristian Melinte, Alin Șeroni, Rareș Deta, Marius Tomozei, Denis Salka, Bogdan Stancu,

Mijlocași: Diego Lorenzi, Cristian Pușcaș, Denis Hrezdac, Damian Isac, Cătălin Vulturar, Alexandru Oroian, David Miculescu, Sorin Bustea

Atacanți: Ciprian Rus, Valentin Buhăcianu, Amir Khalaila

Stafful tehnic este și el complet: Laszlo Balint (antrenor principal), Cezar Zanfir (antrenor secund), Gabriel Vasiliu (antrenor cu portarii) și Alexandru Radu (preparator fizic). Delegația este completată de administratorul sportiv, Dorin Stana, doctorul Hashem Falah și maseurul Dan Chiorean.

Așadar, până la această oră, lotul e format de 22 de fotbaliști, dar Gyuszi Balint a cerut deja încă un mijlocaș ofensiv de bandă dreapta. Mâine, delegația arădeană va fi pe drum toată ziua, urmând ca antrenamentele să fie demarate de marți. Rus et. comp. se întorc acasă pe 27 iulie, iar în weekendul 2-4 august debutează în noul campionat al ligii secunde.









3 comentarii

  1. Bafta baieti! Vrem sa vedem, o armata de gladiatori, atunci cand incepeti campionatul. Avem incredere totala in voi, la fel si in antrenor si staful tehnic, nu ne dezamagiti. Un singur lucru, va garantez si va spun din propria experienta, visele devin realitate, daca crezi in ele. Cum zicea Hanibal: Daca nu gasim un drum, facem unul. Uniti, suntem mai puternici!

    0
    0
  2. Un lucru foarte bun domnule Balint pe lingă ce faci la UTA este faptul ca nu îl mai văd pe Grădinariu pe lingă echipa ,bravo ,tine-l cit mai departe de echipa!Vad ca Stana este șeful delegației ,este bine !Si apropo sa ai grija și la DRAGAN ,un alt pierde vara!Bafta multă Uta

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button