UTA Arad

E oficial, Stahl a semnat cu Astra până în 2023!





Așa cum relatam încă de sâmbătă, Albert Stahl a ajuns în curtea Astrei Giurgiu. Astăzi a venit și anunțul oficial prin intermediul impresarului fotbalistului, Cătălin Sărmășan: ”Astra Giurgiu l-a cumpărat pe Albert Stahl de la UTA Arad si și-a asigurat serviciile unuia din cei mai talentati tineri din fotbalul românesc. Patru ani de contract in care Albert va demonstra ca investitia a fost una de succes. Felicitari si mult noroc!”, scrie, pe contul său de Facebook, agentul orădean.

Suma de transfer este confidențială, însă, din informațiile noastre, aceasta este de 30 de mii de euro, plus 20% dintr-un viitor transfer. Ca și în cazul transferurilor lui Dennis Man și Adrian Petre, banii încasați pe Stahl vor fi împărțiți în mod egal de UTA și Atletico Arad.

Albert Stahl a debutat pe scena eșalonului secund în sezonul 2016-2017, bifând de atunci pentru UTA 51 de partide, în care a marcat două goluri și a dat tot atâtea „assisturi”. În sezonul recent încheiat al Ligii a 2-a, mijlocașul ofensiv de 20 de ani a bifat 721 de minute, totalizate în 16 meciuri, fără să înscrie vreun gol. În iarnă, mai precis în lunile noiembrie și ianuarie, Stahl a susținut probe de joc și la gruparea germană Borussia Dortmund, care – însă – nu a făcut nicio ofertă pentru fotbalistul arădean.

Acum, fotbalistul crescut de Cristian Păcurar și Francisc Tisza face pasul spre Liga 1, acolo unde mai evoluează alți trei arădeni: George Țucudean (CFR Cluj), Dennis Man (FCSB) și Răzvan Pleșca (Gaz Metan Mediaș). De trei săptămâni, a ajuns în elita fotbalului românesc un alt fost junior utist, Cristi Costin. Acesta a și debutat în tricoul Voluntariului, chiar în prima rundă, cu ocazia remizei albe cu Sepsi Sfântu Gheorghe. Și Stahl are șanse bune să joace, profitând de regula U21, conform căreia trebuie ca fiecare echipă să introducă încă de la startul partidei doi jucători.

La Giurgiu, arădeanul va fi antrenat de Dan Alexa, cel care se află în centrul unui scandal mediatic după ce a fost lovit cu pumnul în față de impresarul Ana Maria Reghecampf. Contractul a fost semnat în prezența lui Dani Coman, directorul sportiv al „alb-negrilor”.

 









22 comentarii

  1. Referitor la acest reportaj am doar atât să spun: Nici măcar jumătate din cele declerate de voi nu se apropie de adevăr. BAFTĂ MULTĂ ALBERT!!!!

    0
    0
    1. Cam ce nu este adevarat?!?Faptul ca a jucat 16 meciuri fara gol?ca a fost transferat pe o supa cu 0000?cea ce ma uimeste chair foarte tare!!Nu inteleg comentariul tau No name

      0
      0
      1. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
        Nici nu trebuie să înțelegi. Cine știe cunoaște în rest nu contează. 👍

        0
        0
  2. Cum adica suma de transfer e confidentiala? La I.Hagi,Vana etc nu mai e,ce mare suma e joc sa nu stim si noi?RUSINE !

    0
    0
  3. Nu vreau sa se supere nimeni dar…..plang fotbalistii de alta data.pai mitu era 20 de clase peste stahl sau costin.liga 1?se vede in europa.

    0
    0
  4. Trebuie sa mulțumim zeilor ca am scăpat de asemenea caracter de om un copil care se credea vedeta nu făcea nimica se blimba pe teren

    0
    0
  5. Un rand de echipament 10 mingi de fotbal si un autocar vechi asa cum se vindeau in anii 90 jucatorii la unguri….rusine uta!nu exista confidential cand te numesti uta si ai suporteri !!rusine uta!

    0
    0
    1. Erau alti ani @Mike….Pe vremea lui Lupas…il pacalea pe Gandolfi cu un contract la Arad si un altul la FRF….Dar mortii cu mortii si vii cu vii spune o zicala veche….
      Cele bune sa se-adune,cele rele sa se spele….pentru ca in anii mai apropiati zilelor noastre…altii au facut puscarie pentru acelasi lucru….Padureanu,Borcea,Giovanni,Gica Popescu….Una pe hartie…cu totul alta in jeburi…

      0
      0
  6. Ma uit la com ca bn ca am scapat ca nu face bani astea ca a dat 2 goluri ect .suporteri de 2 lei pai man si petre au avut cu cine sa joace in schimb stahl nu a avut norocul de golegi sa stie sal joace ….. pai daca Dortmund la luat de 2 ori in probe eu cred ca ei au oameni care sunt premiati in a vedea fotbalisti nu voi repetenti in a vedea calitatile unui fotbalist …..daca astra la luat si uta la cedat deci astra liga 1 totusi stiu ei dc l-au luat ….o sa vedeti mai tarziu ….bafta stahl la astra.

    0
    0
  7. Nu ințeleg de ce este confidențială suma de transfer atât timp cât acest club primește bani publici.

    0
    0
  8. deci spui ca MAN si PETRE au avut cu cine juca ok dar STHAL e din 2016 la prima echipa adica trei sezoane iartama dar el a aratat ceva doar cind intra in locul lui STRATILA pe final de meciuri cu atversari obositi de travaliul lui STRATILA zicetimi si mie un meci in care a fost titular la UTA si a facut diferenta DIN A MEA PARTE MULT SUCCES LA NOUA ECHIPA

    0
    0
  9. Atâția frustrați is invidioşi ca şi la suporteri de la UTA nu există in toată țara asta. Mă bucur pentru acest jucător că a scăpat de voi. RUŞINE SĂ VĂ FIE.!!!!!!

    0
    0
  10. Avem tineri de valoare în curte Miculescu Hrezdac Oroian au arătat deja ca au un potențial enorm plus ceilalți care vin din urmă.Stahl avea nevoie de o schimbare ma bucur pt el.

    0
    0
  11. Poate ca pana la urma este mai bine asa,pentru toate partile implicate….
    E tanar,poate ca nu numai la el a fost greseala….nu au rost acuzatii fara sens acum.
    Mult succes!
    O scriu public ca voi fi primul care in cazul ca Stahl va „exploda” la Astra,il voi aplauda sincer!
    Sansa si norocul regulii U 21,deocamdata….acum depinde de el si doar de el….Bafta!
    Nu in ultimul rand:MULTA SANATATE,lipsita de accidentari…!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button