UTA Arad

UTA – la primul antrenament la Rogla, la 14-15 grade Celsius: Pușcaș și Rus lucrează cot la cot cu colegii lor



9 ore au făcut pe drum utiștii de la Arad la Rogla, stațiunea montană slovenă situată la aproximativ 45 de kilometri de Maribor. Aseară, utiștii și-au preluat camerele în care vor locui în următoarele 12 zile, au servit cina și s-au odihnit pentru că de astăzi intră în programul normal cu două antrenamente pe zi. Sub 1 minut fac „roș-albii” de la ieșirea din hotelul Rogla & Planja până la terenul pe care își vor desfășura ședințele tactice, sub comanda lui Laszlo Balint, Cezar Zanfir, Gabi Vasiliu și Alexandru Radu.

De altfel, prima „mișcare” a și început de câteva minute, cel puțin deocamdată temperatura nefiind prea prietenoasă cu fotbaliștii. Sunt aproximativ 14-15 grade Celsius la Rogla, iar noaptea undeva la 6-7 grade. Absolut toți jucătorii deplasați în Slovenia sunt apți de muncă, ceva dubii existând doar la Cristian Pușcaș, care s-a tratat de tendinită toată săptămâna trecută. După operația suferită la pomete, Ciprian Rus intră și el în cea de-a doua săptămână de pregătire, urmând să recupereze din punct de vedere fizic perioada pierdută după testul cu Ineul.

Orele prevăzute pentru antrenamente sunt 11 și 18 (12 și 19 în România), urmând ca orele de disputare ale amicalelor să le aflăm ulterior. Bineînțeles, în program sunt prevăzute și antrenamente în sala de forță, dar și sesiuni de recuperare după efort, stațiunea slovenă fiind renumită pentru acest tip de servicii (bazin, saună, jacuzzi).

Altfel, cei 23 de fotbaliști ai Bătrânei Doamne sunt împărțiți astfel în camere, Alin Șeroni fiind singurul care nu are partener:

Cristian Pușcaș – Marius Tomozei

Diego Lorenzi – Amir Khalaila

Octavian Ursu – Raul Opric

Florin Ilie – Florin Iacob

Valentin Buhăcianu – Mirel Bolboașă

Răzvan Ivan – Rareș Deta

Bogdan Stancu – Sorin Bustea

Denis Salka – Cătălin Vulturar

Alexandru Oroian – David Miculescu

Cristian Melinte – Ciprian Rus

Denis Hrezdac – Damian Isac

 









2 comentarii

  1. Cu ce sa rupi cu transferuri de 30 de mii de euro?cu stadion motorul im care iti accidentezi jucatorii!!??

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button