UTA Arad

Puține ore până la al doilea amical din Slovenia: UTA o înfruntă la „matineu” pe NK Rogaška





După 2-0 cu maghiarii de la Budaörsi, UTA trece la următorul adversar al amicalelor programate în cantonamentul de la Rogla. Duminică, de la ora 11 (12, în România), „roș-albii” dau piept cu NK Rogaška, formație ce a terminat pe locul 10 precedenta ediție a ligii secunde din Slovenia. Confruntarea va avea loc tot pe terenul învecinat hotelului Rogla & Planja, gazda arădenilor până pe 27 iulie.

După o zi de vineri cu un singur antrenament și o binevenită după-amiază petrecută la SPA, astăzi, Laszlo Balint și colaboratorii săi au condus două ședințe de pregătire complexe. Prima, cea de dimineață, cu caracter fizic, iar cea care s-a încheiat de câteva minute cu accent pe pehnico-tactic. Cu această ocazie, s-au exersat mult și diferite situații de joc, în special fazele fixe.

Toată lumea este aptă în tabăra „Bătrâna Doamnă”, așa că Balint poate utiliza fără probleme două „garnituri” de joc și mâine. Altfel, după testul de mâine, mai urmează unul miercuri, cu arabii de la Al-Fateh, pentru ca seria să se încheie în lui ND Dravinja, formație de Liga 3-a din Slovenia. Aceste ultime două dispute sunt programate după-amiază, cel mai probabil la ora 18 a României.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button