UTA Arad

Probleme în defensivă pentru Balint înainte de amicalul cu Al Fateh, utiștii se întorc mai repede din Slovenia!





Schimbare de program în cantonamentul UTA-ei din Slovenia. Federația Română de Fotbal i-a informat pe „oficialii” arădeni că partida cu Dunărea Călărași, din cadrul primei etape a ligii secunde, nu se va mai juca duminică, 4 august, așa cum a fost inițial programată, ci vineri sau sâmbătă. În aceste condiții, Laszlo Balint a decis să încheie mai repede cu o zi stagiul de pregătire de la Rogla, câștigând – astfel – ore importante pentru recuperarea energiilor în vederea primei confruntări pe puncte a stagiunii. Totuși, ultimul test din Slovenia nu a fost anulat, ci doar mutat de vineri pentru joi.

Prin urmare, „roș-albii” vor juca două seri la rând, cu Al Fateh (miercuri, ora 18), respectiv ND Dravinja (Slovenia III, ora 18,30). Cel puțin pentru confruntarea cu saudiții, care par cei mai puternici adversari din perioada pregătitoare, stafful tehnic utist are ceva probleme de ordin defensiv. Fundașul central, Cristi Melinte, acuză dureri la nervul sciatic și nu s-a antrenat cu restul grupului în această dimineață, în timp ce Bogdan Stancu acuză o contractură musculară la piciorul drept și nu-și poate lua locul  pe banda stângă a defensivei. Ambii sunt tratați de medicul Hasem Falah și, probabil, vor fi menajați în compania unui adversar ce va pună serios osul mâine seară. Șeroni și Deta sunt pregătiți să joace din primul minut, ultimul fiind variantă de junior pentru utiști. În schimb, e posibil ca cei doi fundași să apară pe teren contra slovenilor de la Dravinja, în ultimul test al verii.

Odată cu mutarea partidei cu Călărașiul, David Miculescu poate fi luat în calcule de Balint. Mijlocașul de 18 ani e de joi la lotul național Under 18, dar selecționerul Laurențiu Roșu a fost de acord să-l lase din nou la echipa de club pe 1 august. Apoi, „decarul” UTA-ei va zbura din nou la București, pentru a participa la dubla amicală cu Israelul.

Săptămâna viitoare se anunță una foarte încărcată pentru utiști. Clubul va începe campania de vânzare a abonamentelor, iar jucătorii și antrenorii au programată și o sesiune foto în noile echipamente de joc. Rămâne de văzut dacă va fi și o prezentare oficială a lotului cu atât mai mult cu cât Laszlo Balint trebuie să fie joi, la Casa Fotbalului, la unul dintre modulele pentru Licența PRO.

3 comentarii

  1. Posibilitatea de joc a lui Miculescu ,mai uitam din mici și inerente indisponibilități. Fără voia lui băiatul apare și dispare , ca soarele după ploaie ! Important nimeni nu se plînge de duritatea pregătirii sau lipsa de condiții ,că alta data . Atmosfera de lucru și liniște imprimata chiar de Balint ! Așteptăm primele puncte și liniștea unui loc care sa confirme noul drum. Și acum și după ne vom uita cu înțelegere la Todea . Apariția ,la vremea respectivă a lui nea Popica pe banca celor din Iași , contra UTA-ei ,a fost chiar mai dură !! Hai UTA !!!

    0
    0
  2. Tiganie românească ba luni ba joi dupa ploi federația puii suntem fraieri și executăm asta-i romanica

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button