Handbal

Transferurile handbalistelor Popeanu și Ciui, oficializate de Zilele Orașului Chișineu Criș





Zilelele orașului Chișineu Criș nu se puteau încheia fără ca cele două echipe de seniori angrenate în competițiile organizate de federațiile de specialitate să fie cunoscute publicului larg. Întâmpinate pe scena amplasată chiar pe arena „Aurel Ardelean” chiar de primarul Gheorghe Burdan, formațiile de fotbal și handbal au cules aplauzele chișeuanilor, în timp ce managerul Daniel Cherecheși a mulțumit autorităților locale și comunității pentru susținere.

Cu această ocazie, însă, gruparea de handbal a oficializat ultimele transferuri. Vorbim despre Paula Popeanu (21 de ani), un pivot care vine de la CSM Târgu Mureș și extrema stânga, Carina Ciui (19 ani), Centrul Național de Excelență Râmnicu Vâlcea. „Sunt jucătoare care se încadrează în politica clubului, bazată în general pe jucătoare tinere, de perspectivă. Arătăm din ce în ce mai bine ca lot, însă numeric încă nu suntem în regulă”, a spus Sebastian Tudor, antrenorul „alb-albastrelor”.

Echipa de handbal feminin a Crișul a parcurs prima etapă a pregătirii estivale, iar joi, 8 august, dispută și primul test pe terenul formației de primă ligă, CSU Cluj.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button