Miculescu s-a întors mai repede de la lotul național din pricina unei accidentări ce l-ar putea ține pe tușă la Ploiești

Miculescu s-a întors mai repede de la lotul național din pricina unei accidentări ce l-ar putea ține pe tușă la Ploiești

UTA ar putea pierde unul dintre titularii victoriei din debutul stagiunii, 3-0 cu Dunărea Călărași. David Miculescu s-a întors aseară de la lotul național Under 19 cu o problemă musculară la coapsa dreaptă datorată, la prima vedere, suprasolicitării. „Decarul” arădenilor evoluase sâmbătă în campionat, iar marți seara 70 de minute în partida selecționatei condusă de Laurențiu Roșu contra Israelului (scor 3-0).

Medicii i-au recomandat 2-3 zile de repaus, așa că sâmbătă ar trebui să încerce să se antreneze normal. Dacă durerile persistă, mijlocașul de 18 ani ar putea rata „duelul” de luni cu Petrolul, de pe „Ilie Oană”, stadion unde a făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale sale în sezonul trecut. Oroian și Isac ar fi principalele variante de înlocuire a sa ca și juniori în primul „11”. „Trebuie să vedem situația lui Miculescu, s-a întors de la lotul național cu o ușoară problemă medicală și așteptăm feedback-ul staffului medical pentru a afla dacă îl putem folosi luni” a recunoscut antrenorul UTA-ei, Laszlo Balint.

Cât despre situația lui Amir Khalaila, actele sale nu au ajuns nici acum din Israel, așadar și utilizarea sa în meciul de luni e puțin probabilă. „Din păcate, birocrația ne împiedică să rezolvăm cu actele în Israel, se fac eforturi, nu depinde de noi. Oamenii din club se agită să rezolve problema, dar, dacă nu vin în timp util, este foarte greu de legitimat până la ora jocului. Este o soluție bună pentru compartimentul ofensiv, dar noi nu putem controla această situație” a mai explicat tehnicianul „roș-albilor”.

Altfel, Stephane Coulibaly va ajunge într-un final la „cuțit”. Mijlocașul ivorian va fi operat de medicul timișorean, Radu Prejbeanu, care va avea de lucru în special la refacerea cartilagiului de la genunchiul drept. În fine, recuperarea lui Alex Ciucur decurge normal, fiind posibil ca mijlocașul de bandă să revină pe gazon spre finalul lunii octombrie.

 

Facebook Comments
4
1

Un comentariu

  1. Avatar

    Doamne ajută Couli sănătate și cât mai repede pe gazon. Asta trebuia făcut in primăvară.

    5

    0
    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.