National Sebis

Sebișul a renunțat la Unguru, iar Țoca, Negoescu și Lazăr au semnat!





După curățenia făcută înainte de Anul Nou, Național Sebiș a mai renunțat la un fotbalist.  Mijlocașul ofensiv, Daniel Unguru, nu intră în planurile tactice ale lui Rică Neaga și s-a despărțit oficial de gruparea de pe Crișul Alb. „Am reziliat amiabil contractul cu Unguru, căruia îi mulțumim pentru tot ceea ce a făcut pentru noi. E un fotbalist bun, care-și va găsi rapid un angajament”, ne-a spus Călin Cojocaru despre fotbalistul care a marcat două goluri în turul campionatului, în deplasările de la Deva și Timișoara, cu Becicherecul Mic.

Tot managerul sebișenilor a confirmat și faptul că: „Țoca, Negoescu și Lazăr au semnat. Ne-au convins deja, ne bazăm pe ei în retur. Îl mai așteptăm pe Keita, care trebuie să ajungă în România pe 5 februarie. Totodată, la Tușnad, în cantonament, ar mai putea sosi doi-trei jucători”.

Lotul care pleacă luni spre județul Harghita îi are în componență pe: Bujor, Tomșa – Dăruială, Stupu, Țoca, Cherecheș, Rosenblum, Basic, Neacșu, Susan, Zurbagiu, Z. Radu, Mihuța, Stoian, Lazea, Avramescu, Rus, Velici, Negoescu, Lazăr. Sebișenii vor disputa și trei amicale puternice în zonă, cu FC Brașov, CS Mioveni și Unirea Tărlungeni.

Un comentariu

  1. Tu, asta ce scrii stirile, ai facut cumva facultatea de jurnalism sau macar ai mai studiat acasa, nu de alta dar la ce titlu ai pus….jale frate….jale…..eventual puneai ceva de genu: Sebisul a renuntat la Unguru in timp ce Toca, Negoescu si Lazar intaresc echipa. Asa intelegeai ceva, dar cu virgula aia pusa intre nume nu pricepi care cum pleaca si care vine :)))

    0
    0
  2. Negoescu Cosmin, este un jucator bun si in mod sigur NEAGA a facut o alegere foarte buna.Este targovistean de-al meu si am si jucat fotbal cu el in curtea scoli .pe echipe. SUCCES COSMINE la noua ta echipa NATIONAL SEBIS !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button