Liga a 2-a

La "U" Cluj, Jucătorii nu mai vor să se antreneze, iar conducerea nu are nicio reacţie





Mihai Teja s-a trezit la antrenamentul de luni doar cu jucătorii aflaţi în probe, cu juniori şi cu cei primiţi să se antreneze cu echipa. Fotbaliştii care au evoluat în prima parte a campionatului s-au coalizat şi sunt decişi să nu iasă la antrenamente până nu-şi primesc banii.
Universitatea Cluj trece prin cea mai grea perioadă din istoria recentă a echipei. După ce jucătorii care au evoluat în campionat au refuzat să joace în amicalul cu Sănătatea Cluj, aceştia şi-au continuat protestul şi astăzi. Au refuzat să participle la antrenamentul echipei, iar Mihai Teja a condus şedinţa de pregătire doar cu zece jucători, printre care Lemnaru, Chiacu, Ciupe, Agro sau Alexandru Dan, care nu au semnate angajamente cu echipa.

Motivul pentru care jucătorii Universităţii nu mai vor să se antreneze este neplata salarială de peste patru luni. Jucătorii i s-au plâns în dese rânduri antrenorului, dar s-au supărat pe motiv că nimeni din conducerea echipei nu a venit să discute cu ei. „E bătaie de joc. Vrem să ştim ceva sigur. Nu ne antrenăm până nu primim un răspuns clar”, a spus unul dintre jucători.

Situaţia este disperată. Jucătorii vor continua protestul şi în zilele viitoare şi sunt decişi să nu cedeze, până nu li se va garanta primirea banilor.

Administratorul judiciar, Marieta Anastasescu, şi fiul lui Florian Walter, George Buşcă, au încercat să vândă mai multor oameni de afaceri pachetul de acţiuni al clubului, în această iarnă, dar fără succes.

Dacă situaţia financiară nu se rezolvă, există riscul ca „U” Cluj să reia campionatul cu o echipă formată doar din juniori şi jucători care nu-şi vor găsi angajamente.

liga2.prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button