National Sebis

Livetext: CS Mioveni – Național Sebiș 2-0, final





La ora 12. cu o oră mai târziu decât programarea inițială, Sebișul dispută primul amical din cantonamentul de la Băile Tușnad. De fapt, „alb-albaștrii” au străbătut câțiva kilometri buni din județul Harghita până la Tărlungeni, în Brașov, acolo unde întâlnesc divzionara secundă, CS Mioveni.

Iată formațiile ce se înfruntă:

Mioveni: Popescu – Tirică, Negoiță, Calvin, Stan – Popa, Mârzeanu, Gălan, Florescu – Nilă, Vintilă

Sebiș: Tomșa – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheș – Lazea, Zurbagiu – Susan, Avramescu, Z. Radu – Velici.

Sebișenii au avut prima ocazie mare chiar în minutul 5. Lazea a pasat bine pentru Velici, care a reluat în bara porții lui Popescu. Din minutul 24, argeșenii conduc cu 1-0, după reușita lui Stan. Sebișenii au reacționat prin șutul lui Avramescu, parat de Popescu. Pe finalul reprizei și juniorul Susan a irosit o ocazie imensă de egalare. E 1-0 pentru Mioveni după primele 45 de minute ale amicalului cu Mioveiul.

S-a reluat repriza a doua la Tărlungeni, Sebișul a trecut de la 4-2-3-1 la 4-4-2, cu: Bujor – Dăruială, Țoca, Neacșu, Cherecheși – Rus, Avramescu, Stoian, Mihuța – Rădulescu, Negoescu. Mioveniul a răspuns cu Sima – Toriște, B. Stoica, Schiopu, E. Stoica – Popa, Biceanu, Mârzeanu, E. Neacșu – Ayza, Năstăsie.

Din mintul 57, Mioveniul are 2-0 după reușita lui Biceanu, printr-o elegantă scăriță de la 20 de metri peste Bujor. Negoescu a mai ratat o ocazie mare în contul Sebișului. În minutul 71, La Mioveni au mai intrat pe teren: Croitoru – Ivan, Fulga, Lazăr și Trașcu.

S-a încheiat amicalul de la Tărlungeni cu victoria Mioveniului în fața Sebișului. Neaga nu a putut conta pe trei dintre fundașii săi, Rosenblum, Stupu și Basic, toți cu probleme medicale.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button