UTA Arad

Roman, singura achiziție a UTA-ei: „Nu cred că vom mai găsi un fotbalist peste ceea ce avem în lot”





Peste exact o săptămână, se termină perioada de transferuri a iernii și în fotbalul românesc. Cu o singură achiziție, mijlocașul Alin Roman, echipa fanion a Aradului e fără doar și poate cea mai conservatoare din acest punct de vedere din primele trei eșaloane. În calcule pentru prima echipa mai este și japonezul Gentaro Murakami, dar el a fost în curtea „Bătrânei Doamne” și în toamnă și ar fi avut încă de atunci drept de joc în Liga a 2-a dacă antrenorii ar fi considerat că merită.

Prin urmare, campania de achiziții a UTA-ei poate fi considerată încheiată. „Am fi ipocriți să susținem că dacă apare ceva extraordinar, de nerefuzat, vom spune nu. Dar, la această dată, nu cred că vom mai găsi un fotbalist peste ceea ce avem în lot. Totodată, mai trebuie ținut cont și de raportul calitate-preț”, spune Codru Grădinariu, directorul general al „alb-roșiilor”.

Dar, dacă la capitolul întăriri găsim doar numele lui Roman, la cel al „divorțurilor” definitive sau sub formă de împrumut îi avem pe Szekely (plecat la Ighiu), Sorian (Luceafărul Oradea), Cuedan (FC Botoșani), Erich Wild (Pecica), Ousmane (Yenicami AK Lefkoșa – Cipru), Suslak (Cermei) și Ghiunghiuș (Ighiu).









Un comentariu

  1. UTA se bazeaza pe ceea ce are. asta o stiam. A prins el Sorian , doar un meci-doua, ce sa faca japonezul ?. Ca o parere de nespecialist japonezul este valoric vorbind, peste multi dintre cei foarte tineri, care au jucat in liga a doua, dar el ar fi al lui UTA, iar aici joaca , in principal, cei tineri de la Atletico. Cam asta e directia. In momentul actual tactica manageriala la UTA este : sa ne facem o aparare, experimentata, cit mai buna, sa nu luam gol, si de la mijloc in sus,sa folosim cit mai multi tinerei, care, daca vor confirma, vor aduce satisfactii materiale ( si nu numai) celor ce conduc. Dar Aradul a produs,in ultimii ani putini jucatori importanti, de prima liga. Cita vreme echipa sta cum sta, iar o promovare nu se poate, UTA va naviga in felul asta. Mi-e greu sa cred ca , peste 3-4 luni, la UTA, va exista o trupa capabila, gata ca din campionatul viitor sa se lupte la promovare. In B este cald si bine, pentru toti cei acum implicati . Numai ca UTA , din nascare, nu a fost croita pentru divizii inferioare, ulterior cu retrogradari,desfiintari, uniuni, cesiuni ( sau alte aiureli), cu straini de Arad, excentrici si fara ambitii, UTA s-a degradat, s-a balacarit in toate diviziile inferioare, lucruri care nu fac cinste ARADULUI. Dar, ce a mai ramas din sportul aradean ?. Bascketul (feminin sau masculin) e praf, polo sau tenis de masa, slab, volei, handbal, rugby, nu mai exista, la fotbal, in Arad, este o singura echipa-UTA, a doua Citizens este doar de distractie. Uitati-va la Maramures,la Sibiu, la Pitesti, sa nu vorbesc de Timisoara, Cluj, Tg Mures, Craiova cite echipe sportive-pe linga fotbal- sint in primele ligi. Avem ceea ce ne dorin, avem ceea ce votam, avem ceea ce meritam . Fara suparare !

    0
    0
    1. Codrut,voi cei din staf , sau cei de la echipa tehnica, sa ma iertati, nu am nimic cu voi, stiu ca voi ati vrea mai mult, dar doar cu dorinta nu se poate. Mai intai artrebui un stadion demn de Arad, apoi un complex de pregatire, apoi investitori si conducatori localnici interesati de sport, apoi sa asteptam alte rezultate. Sint suparat ca Aradul sportiv nu prea mai exista, a decazut ca Resita, ca Turnu Severin, ca Slatina,ca Buzaul , etc,-ca unele orase de mana a doua.

      0
      0
    2. Asta se stie clar ca nu se poate promova acum ! Si nici nu se punea problema de promovare din primul an , ci formarea unui lot omogen iar cind stadionul va fi gata atunci se poate ataca promovarea ! Nici nu are rost sa aduca jucatori cu nume ,ai cresti pe aia pe care-i ai | Asta e politica clubului dupa cum vad si nu e rea …HAI UTA ARAD

      0
      0
  2. Scuze doctore din greseala am dat vot negativ comentariului tau..sant total de acord cu ceea ce ai scris!! Avem exact ceea ce meritam!

    0
    0
    1. No problem, dar ma tem ca timpul, nemilos, nu ne va mai permite (unora, cam uzati de timp, dar care stiu ce a fost UTA) sa vedem UTA in prima liga. Anul asta ar fi fost o ocazie, dar nu sint conditii, cind vor fi conditii cine stie ce va mai fi ?i Uite asa lumea se bucura cu UTA in B,pe Motorul, vremurile cu Batrana Doamna sint trecute, nu par a mai vrea sa revina,nu cred ca ar mai trebui permis ca actuala UTA sa poarte mandretea asta de eticheta ( B D ), ca nu prea o merita.

      0
      0
  3. Ce se intampla cu lurarile la noul stadion !!! Astia de la Craiova ,in luna noiembrie sunt gata cu lucrarile !!! Ce facem domnule FALCA ,mai stam 2-3 ani pana se termin lucrarile !!!

    0
    0
  4. Auzi Codru asta ce debiteaza: „raport calitate-pret”! Pai de ce nu spune managerul Codru ca primul salar vine abia in aprilie?! Cum vrea el sa aduca jucatori de calitate in conditiile astea?! E halucinant cine e manager la U.T.A.!

    0
    0
    1. Pentru ce sa aduca acum jucatori de calitate?De promovat e clar ca nu se va promova si asta nu ca nu ar dorii cei din conducere,antrenorii,jucatorii ci pentru simplu fapt ca nu avem unde sa jucam deoarece cei din conducerea Aradului nu se grabesc sa faca un stadion(bine ca la Craiova se lucreaza de numa si se vede vizibil cum se construieste stadionul si cu o capacitate mai mare decat la noi doar ca acolo lucreaza firme serioase pe cand la noi…).Si atunci pentru ce sa platesti bani multi la unii jucatori doar de dragul de a avea jucatori adusi de pe nu stiu unde si care nu isi gasesc echipe?Nu mai bine se cresc jucatorii tineri de la noi si prind experienta

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button