National Sebis

Cojocaru: „Rezultat bun, după aspectul jocului puteam chiar să câștigăm”





Sebișul a obținut un al doilea rezultat pozitiv în fața divizionarelor secunde. După 2-2 cu Universitatea Cluj, a venit și remiza (1-1) cu UTA. „Rezultatul e bun, dar după aspectul jocului puteam chiar să câștigăm. Vorbesc în special despre ocaziile din repriza secundă, destul de multe și clare. Trebuie să recunoșatem că UTA a făcut o primă repriză mai bună, dar un meci ține 90 de minute și, la rândul nostru, am schimbat destui oameni din formula de start. Dar, până la urmă, rămânem cu un test util, cum, de altfel au fost și celelalte disputate împotriva divizionarelor secunde din seria de Vest”, consideră team-managerul Călin Cojocaru.

După ce în ultima săptămână s-au despărțit de patru jucători: Lazea, Dăruială, Stoian și Rădulescu, sebișenii au și trei noutăți în lot. În primul rând, este vorba despre fostul pîncotan, Flavius Oprea, care și-a încercat șansa la Rapid în această iarnă. Tot la mijloc, dar ca și „închizător”, a sosit și juniorul Sas (19 ani). „E crescut de Academia Puskas și a semnat cu noi pe un an și jumătate”, a spus Cojocaru despre fotbalistul care a bifat 65 de minute în amicalul cu UTA, profitând și de o accidentare la genunchi (ce nu pare gravă) a lui Zurbagiu.

În fine, la Sebiș a ajuns și Pricop un alt junior de bandă, iar: „Keita va sosi sută la sută mâine, la ora 14, în România”, a confirmat Cojocaru.

Vineri, 26 februarie, la Lugoj, Sebișul are programat ultimul amical al iernii cu colega de serie pregătită de Cosmin Petruescu.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button