UTA Arad

UTA … simplu





UTA nu are cum să-și piardă denumirea oricâte alte denumiri i se pun în coadă.Tot UTA rămâne. Nu ai cum să treci în rafturile prăfuite ale arhivelor ,definitiv, istoria unui club cu o asemenea tradiție. mesz
Era cât pe ce. Acum trei- patru ani. S-au opus să se întâmple acest lucru câțiva oameni , foști fotbaliști ai ”Bătrânei Doamne”, apoi s-au opus jucătorii noii echipe , echipă ce a pornit de la zero, din campionatul județean, s-a opus și o mână de jurnaliști, dar , poate cel mai mult s-a opus ca UTA să nu moară , GALERIA, minunata galerie alb- roșie. Membrii acesteia s-au deplasat alături de echipa lor dragă prin coclaurile terenurilor județene , au cântat pentru ea, au crezut în ea.
În aceste zile, GALERIA s-a hotărât să lupte pentru reactualizarea denumirii de UTA, simplu, doar UTA.
Mâine ,vineri ,îi voi avea invitați în studioul Reprizei de sport de la Radio Joy FM Arad, pe Dan Proca, președintele Asociației Suporter Club  UTA și pe Colin Mesz , membru în conducerea acestei asociații.
De la ora 13,05 , vă așteptăm stimați ascultători să interveniți și dumneavoastră la nr. de telefon 0357 08 99 01 cu propuneri, întrebări, discuții. ” Repriza de sport” de pe 93,4 vă așteaptă!

Ioan Hamza

Un comentariu

  1. suntetii penibili ce uta vreti voi cand ati inceput din liga 4 in alb verde voi sunteti uta bd o echipa infiinta de primaria arad care va cumparat ca sa ii sustineti

    0
    0
      1. mai na uta inseamna si beliu,gurahont,tarnova,cris,ineu,vinga,nadlac,lioova,cermei,stoinesti tot judetul ARAD,din beliu e un fotbalist international care ajucat la uta,ai auzit de kumer din ineu cu proteza care nu lipsea de la meciurile uta nici acasa nici in deplasare,nu numai un numar de suporteri tineri sa zicem aradeni care poate multi dintre ei nu cunosc istoria,traditia si spiritul uta(bine intentionati) condusi de uni care au ales o cale gresita intentionat s-au nu,nu vreau sa accept varianta textilistului din BELIU,in timp adevarul va iesi la suprafata

        0
        0
  2. Care este problema !!! UTA. este UTA.,si v-a ramane asa la INFINIT. Denumirea ,Batrana Doamna ,i s-a spus de catre marele cronicar IOAN CHIRILA,care a iubit enorm aceasta echipa de mare traditie. Deci nu este nicio problema pt. ca UTA. este tot UTA. dintotdeauna . UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Ne mintim singuri daca sustinem de clubul asta care s-a infiintat in 2013 ca e UT Arad legendara continuatoarea IT-ei si a Flamurei Rosii! Atata legatura are echipa asta Bd cat am eu cu Elvis Presley! Nu inteleg de ce se vrea a se fura identitatea raposatei campioane!

    0
    0
    1. Dar UTA SA infiintata in 2007 ? Dar FCM UTA ultimul ONG dinainte de SA infiintat de Bara si Sandu Ion in 2003 ? Dar UTA de dinainte de revolutie sau cele infiintate din 2 in 2 ani de Faur, Chisbora, Gherghel,etc si inchise sistematic una dupa alta ?

      Nu mai bine vedeti ca sunteti ridicoli ? UTA e UTA indiferent de societatea comerciala pe care s-a desfasurat activitatea, iar palmaresul UTA-ei si traditia merg in continuare indiferent ca pe firmele respective s-a intrat in faliment si s-au facut altele noi de zeci de ori din 1945 pana azi.

      Mai multa intelepciune si mai putina ura v-ar deschide ochii si v-ar lumina mintile, insa unii dintre voi vor carcoti si vor baga de vina indiferent de explicatii si argumente!

      Cand va veti lamuri ca vorbiti tampenii, veti gasi alte si alte „defecte” pe care sa le aruncati de pe margine ca doar la asta va pricepeti !

      Ce viata trista trebuie ca aveti unii dintre voi

      0
      0
      1. dani sunt de acord cu tine pune un act vizat de frf ca uta bd are 6 titluri si 2cupe s-au ca scu detine palmaresul si istoria uta pe sportarad si inchizi gura la” circotasi” ,lasa birocratia deoparte, frf nu poate sa nu respecte regulamentele< uta a avut continuitate data de frf sub diferite forme de organizare din 1945 pana la excludere iar in ultimul an au fost afiliate la frf si uta si uta bd (am un prieten la tm care abia astepta o"birocratie"pe tema asta la frf ,e in fenomen si e bazat omul) hai sa nu ne mai amagim, sa numai ducem lumea in eroare HAI SA VEDEM CE SE POATE FACE,FACETI PRESIUNI PESTE TOT PENTRU A REPARA CE SE MAI POATE, UTA FARA 6 TITLURI SI 2 CUPE NU E UTA despre viata ti-o doresc fara stres, inaintata alaturi de uta asa cum am dus-o si o duc eu!

        0
        0
        1. aradane ce act mai bun decat marca UTA inregistrata la OSIM vrei? Uta lui Bara sau a lui Gandolfi sau Uta lui Chisbora a avut o „hartie vizata de frf” ca e UTA si are 6 titluri si doua cupe??? Daca tu imi arati o hartie de genul asta eliberata pt oricare echipa din Romania din orice an atunci iti fac eu a doua zi de una la fel !!!

          Hai mai aradane sau beliu sau samadaule sau cermei sau cum vrei tu sa te numesti despre ce vorbim aici?

          UTA e UTA si indiferent de ce crezi tu , isi continua drumul si istoria in ciuda unora care cred ca de la ei a inceput si s-a terminat totul 😉

          Deci vezi-ti de Turneul crescatorilor de porci, de echipa ta cu sigla copiata dupa UTA si lasa-ne pe noi si pe UTA in pace.

          0
          0
  4. De promovam si vine fecesebeul o fi si dumitru mare fan si-si cumpara un bilet la raionul ” produse cu valabilitate de o zi ” de pe motorul…

    0
    0
  5. tin minte ca uta arad era in lig 2 si atunci s-a infintat o echipa noua uta bd in liga 4, dupa care uta arad a intrat in insolventa iar uta bd a reusit 2 promovari consecutive , acum ce vreti voi bdistilor sa fiti utisti , pai daca tu esti bdist cum naiba sa spui ca esti utist , cum poate o echipa nou infintata in anii 2000 sa fie aceasi infintata in 1945 . asta se numeste dezinformarea opiniei publice si se pedepseste conform legii.

    0
    0
  6. Beliene ……

    Tocmai ti-am explicat mai sus ca UTA SA era infiintata in 2007, UTA de dinaintea ei in 2003 si tot asa de fiecare data cand intra in faliment o firma , alta ii lua locul.

    off of of off

    0
    0
    1. Eu cred ca am inteles care este problema. Daca era o legatura, un transfer de … ceva … de la UTA SA catre ACS UTA BD, nu mai era niciun fel de comentariu si toata lumea era multumita, ca si la trecutele transferuri. Din pacate nu s-a preluat locul, iar numele si palmaresul nici nu il avea defapt, era inchiriat.

      Daca mai punem si faptul ca actuala echipa nici macar nu a apucat sa joace pe stadionul Neuman in ligile organizate de FRF, si ca la echipa nu joaca niciun jucator crescut la UTA, tabloul e complet. Nu stiu cum ar putea cei de la Suporter Club UTA sa-i faca sa inteleaga pe cei mai in varsta ca echipa care joaca in Liga 2, pe Motorul, in tricouri rosii, este UTA lor, cea adevarata, unica.

      Eu cred ca va fi toata lumea impacata cand UTA va juca pe noul Neuman, in Liga 1, cu tricouri cu dungi alb-rosii, cu stadionul plin. Cand oare?

      0
      0
      1. Lucian pai au in comun „doar” numele, sigla, culori, stema, suporteri, istorie si palmares.

        Ce era sa transferam de la fosta societate in plus? Datoriile si pe gio?

        Iar despre jucatori care nu au fost crescuti de UTA cred ca glumesti. Daca nici acum nu avem o echipa de aradeni de la conducere si jucatori (cred ca in procent de 90%) atunci nu mai am ce sa zic.

        Pentru dumitru-beliu-sicealtenumemaifolosestetaranuldelacermei nu are sens sa mai discutam. Amice esti idiot daca nici acum nu ai inteles ca la Frf sunt trecute societatile cu anul de infiintare iar palmaresul e ceva ce nu ti-l poate lua nimeni cat timp UTA exista.

        Tocmai ca noi nu am parasit UTA si am gasit solutia sa o luam de la zero si sa nu dispara simbolul orasului. Daca era dupa tine crescatorule de porci azi mergeam la meciuri la cermei sa ne delectam cu amintiri si sa ne uitam la sigle clonate.

        UTA e UTA cum ziceam indiferent de ce zici sau crezi tu „utistule”

        0
        0
        1. eu nu am spus ca TREBUIA sa luam ceva … doar am constatat ca se face caz pentru ca nu este o CONTINUITATE cit de mica, la nimic … nici suporterii nu s-au transferat in totalitate, dovada ca sunt si acum atitia contra … dar este si un lucru pozitiv … majoritatea celor CONTRA merg totusi la meciuri si urmaresc zilnic viata echipei, au ramas totusi spectatori si nostalgici dupa ce a fost …chiar si prietenul tau de la cermei merge la meciuri in Aradul Nou …

          la UTA mergeau la meciuri si crescatorii de porci din beliu, craiva si buteni … chiar mi-am propus sa fac un material cu 3 oameni, cite unul din cele 3 localitati, care au de zeci de ani numerele la masina UTA si doua sunt rosii la culoare … in zi de meci se umpleau si goneau spre Arad … acum NU MAI MERG LA MECIURI … de ce oare???

          0
          0
          1. Lucian chiar te rog sa mai faceti reportaje despre aradeni si utisti de genul ala, dar nu pot accepta si sa fiu de acord cu aradeni care se dau utisti dar arunca cu noroi si ataca chiar UTA fiindca asta e UTA indiferent de ce spun unii.

            Si daca un strain , un timisorean sau un bucurestean ar ataca UTA as apara-o la fel , dar un aradean sa vina si sa improaste cu noroi mi se pare de-a dreptul mizerabil, gretos si penibil.

            Treaba ta daca tu crezi ca asta inseamna sa fii „utist” beliu-dumitru-cermei , mie mi se pare ca asta inseamna sa fii un taran frustrat si doar atat.

            0
            0
  7. esti ridicol lasa-ne . iti m-ai zic doar ceva ca sa intelegi si tu. ca vad ca ori esti greu de cap ori e altceva, de ce napoli, borusia dormund, glasgow rangers etc cand au avut probleme cu banii si au fost retrogradate in ligi inferioare nu au renuntat la echipe, s=au m-ai rau ca voi sa infinteze napoli bd, rangers bd, ci au continuat m-ai departe traditia cu 80000 fani in liga 3 italiana. voi v-ati vandut exact cum fac si votantii nostrii inainte de alegerii si ati uitat ca in urma doar cu cateva saptamani il injurati pe fal…. pt ca lasa uta arad,

    0
    0
    1. Eu zic ca inainte sa fii vocal, ai putea incepe prin a invata sa scrii. E mai putin importanta societatea comercială din spatele echipei, asa cum ti s-a tot explicat. Si, in plus, ca sa-l parafrazez pe unul din cei mai reprezentativi suporteri – respectiv pe cel cu numele Kidu – UTA e unde o simtim fiecare dintre noi, e in echipa alaturi de care traieste suflarea ros-alba. Restul e can can…

      0
      0
    2. Din moment ce stema ,culorile ,palmaresul ,emblema sunt cele care sunt ,UTA este si va ramane a Aradului. PS. Fiorentina in 2002 a falimentat , a fost creata Florentia Viola care ghiciti ce echipa din Serie A este astazi ?!!!

      0
      0
  8. Lasati adevarata UTA sa odihneasca in pace! De ce vreti sa pareti cea ce nu sunteti? Cei cu vrajeala asta ca nici cu Chisbora, nici cu Gandolfi, nici cu Bara nu era adevarata UTA? Ba era fiindca atunci un strain daca se interesa de echipa ii aparea in scriptele frf cu mult ravnitul palmares, pe cand acum gaseste doar ca este un club infiintat in 2013!! Iar acea echipa care avea inca in palmares titlurile activa in acelasi timp cu echipa surogat, deci despre ce vorbim aici? Ce conteaza mai mult, ce incearca proca sa ne convinga sau ce este inscris oficial la frf negru pe alb?

    0
    0
  9. Pana la urma ce conteaza? Ce isi inchipuie un grup foarte restrans de asa zisi suporteri care se autointituleaza detinatorii palmaresului, sau ce zice restul lumii? Dupa logica voastra daca va suparati treceti cu palmaresul la citizens..asa si timisorenii nou infiintati asu poli pot sa zica ca au zece titluri ca-s continuatorii ripensiei si ai chinezului! Te crezi Van Damme dar tu esti Gigel Frone! UTA campioana provinciei a fost dezafiliata deci nu mai exista!! Uta aradul nou nu are nici o legatura cu legendara campioana! Numai in romania asta corupta poti sa ai doua uta sau poli sau universitatea craiova! Daca eram in alta tara va numeati acum altfel

    0
    0
  10. Sa fie clar! Singurul trofeu in palmaresul bedeului este cupa romaniei pe judet! Atat si nimic mai mult! Puteti zice voi ca santeti campionii provinciei tot in 2013 v-ati fondat, nimeni nu va da dteptul sa va insusiti voi trofeele altui club! Iar daca forul tutelar nu va recunoaste palmaresul inseamna ca nu-l aveti de fapt! Simplu ca buna ziua..restul e doar imaginatia voastra!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button