UTA Arad

Todea: „Am demonstrat putere de revenire, dar ar fi bine să nu mai trecem prin astfel de emoții”





Apropierea disputelor oficiale e vizibilă și din faptul că utiștii își reiau, oarecum, vechile obiceiuri. În tur, arădenii au revenit spectaculos cu Olimpia Satu Mare, FC Brașov și Unirea Tărlungeni, obținând puncte importante în economia clasamentului ligii secunde (seria de Vest). În amicalul cu Luceafărul Oradea, „alb-roșii” și-au făcut din nou mâna, câștigând partida de la 0-2. „Băieții au această putere, au demonstrat-o și în turul campionatului de câteva ori și, poate, o vor demonstra și în această primăvară. Totuși, ar fi mai frumos și mai bine dacă am conduce noi de la început, fără a mai trece prin astfel de emoții. Una pesta alta, ritmul meciului a fost destul de bun, pe un teren acceptabil față de altele. Cred că ambele formații rămân cu antrenament reușit”, a spus Cristi Todea la finalul partidie cu teamul lui Dan Dobai.

Peste o exact o săptămână, pe „Motorul”, UTA întâlnește pe FC Brașov pe puncte. „Băieții așteaptă mult acest meci. Au muncit destul în ultimele două luni fără să aibă un examen adevărat la sfârșit de săptămână, în care să demonstreze  cât au lucrat de mult și de bine. Își doresc să înceapă, sperăm ca startul de sâmbăta viitoare să-i prindă în cea mai bună formă”, a mai punctat „Dulăul”.

Față de formația stas cu care s-a încheiat prima parte a sezonului, UTA a abordat ultimul test al iernii cu Anca, Filaret sau Man în teren. „Nu știm încă pe cine vom conta de la început la meciul cu Brașovul, mai avem o săptămână la dispoziție să ne decidem. Se pot schimba încă multe, mai ales că pe câteva posturi avem cel puțin doi fotbaliști apropiați ca valoare și formă sportivă. Până la urmă, asta e datoria tuturor jucătorilor din lot, să-și pună  în dificultate antrenorii când aleg echipa ce o trimit pe teren etapă de etapă. Se știe că la meciul cu Brașovul nu-l avem pe Burlă, care e suspendat, deci niște schimbări vor fi, știindu-se că trebuie să optăm pentru doi juniori”, a adăugat Todea.

În fine, „secunzii” arădenilor au condus pentru al doilea meci consecutiv echipa „textilistă” și asta pentru că „principalul” Nagy absentează din motive de personale.  „Lipsa lui Roli se simte. Băieții s-au obișnuit deja cu el, se cunosc deja de atâta timp, se simt din priviri. Grupul format aici a crescut împreună cu Roland Nagy pe bancă, e normal să se simtă lipsa sa. Tocmai de aceea sperăm să-l avem din nou cât mai repede alături de noi, dar nu înainte ca tatăl său să scape de problemele de sănătate pe care le are”, a încheiat Cristi Todea.









Un comentariu

  1. Braovul la cate probleme are cu fiscul, nici nu le mai sta mintea la fotbal la jucatori neplatiti cu lunile !!!. Au incasat-o rau de tot in amicalul cu Chindia !!! 5 – 0 !!! Eu sper ca U T A. sa invinga Brasovul , la cate probleme au la club . UTA UTA UTA U*TA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button