UTA Arad

Petre a rămas dator după jocul cu Brașovul: „Gloanțele ne-au trecut pe lângă ureche”





După eliminarea lui Hlistei, prima mutare a lui Roland Nagy în partida cu Brașovul a fost înlocuirea lui Dennis Man și Adrian Petre. Junior cu junior, numai că randamentul ultimului a fost foarte scăzut, drept pentru care se poate spune că UTA a evoluat cu 9 jucători și jumătate în ultimele 25 deminute ale disputei cu „stegarii”. Dincolo de evidentele probleme fizice, Petre a și acuzat faptul că nu a fost utilizat pe postul său de bază, acela de „vârf” de careu, ci a jucat ba mijlocaș stânga, ba dreapta.

La finalul disputei de sâmbătă, Roland Nagy a admis ziua mai slabă a tânărului său elev. „Nu e posibil să te prezinți așa, o să analizăm în amănunt evoluția sa, cauzele și vedem ceea ce este de făcut mai departe. Aveam nevoie de toată lumea pe final, căci gloanțele ne-au trecut pe lângă ureche”, a punctat antrenorul principal al „Bătrânei Doamne”.









Un comentariu

  1. Care poate fi cauza? Prea multe figuri si impresia foarte buna pe care o are despre el,acest baiat. Deja se crede fotbalist…

    0
    0
  2. correct Marian
    apoi cum poate Roly sa se scuze spunand ” cum e posibil sa te prezinti asa”
    cand tu ca mare antrenor faci cea mai stupida schimbare doar ca sa-i faci pe plac lui pacurar
    e noaptea mintii, credeam ca ai invatat ceva din tur Roly

    0
    0
    1. Schimbarea care trebuia facuta era una dubla, cu Rus extrema si Petre varf,bagati deodata in locul lui Man si al lui Curtuius. Asta s-a gresit. N-ai cum sa-l joci pe Petre extrema, a vazut tot stadionul.

      0
      0
  3. am jucat bine ,dar treaba cu figuri in careu cand deja conduci la scor ,e o prostie. Eu il schimbam imediat cum a luat primul cartonas. Roly cred ca nu ai prea multa „putere” in vestiar! Fii atent ,ca altfel or sa fie „probleme” MARI !!!! Sper sa nu jucati la caterinca,si sa nu promovam ! Simt un miros cam putred in aer ! Dragi suporteri stati cu ochii pe ei,NU TREBUIE SA RATAM PROMOVAREA !

    0
    0
  4. Este corect ceea ce a spus Roly : „Nu e posibil să te prezinți așa,..” Nu exista scuze, v-as invita sa revedeti, in reluare, activitatea sa in teren. Cred ca baiatul se si vede mare fotbalist. dar,orice tanar, in primul rand trebuie sa aiba viteza, disponibilitate la efort si dorinta de afirmare. Singura explicatie , cumva logica este ca nu o fi dormit noaptea.Comparativ Tanase, Man, si ceilalti macar,isi dau sufletul pe teren, Sint sigur ca Roly stie ce are de facut, nu-mi fac probleme, el ne-a aratat ca UTA poate ataca din primul minut, poate pune mingea jos. Sper sa mearga inainte cu organizarea jocului cu mingea, nu are presiuni lagate de rezultate imediate Cit despre Petre ramane sa ne convinga ca a fost diar o zi care trebuie uitata.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button