Fotbal judetean

Startul Ligii a IV-a Arad, ca și amânat: Vremea și starea terenurilor vor influența votul de miercuri





Sunt șanse minime să avem meciuri de Liga a IV-a în acest weekend în județul nostru și asta pentru că majoritatea grupărilor au solicitat amânarea rundei inaugurale a returului. Motivul, starea proastă a terenurilor, cauzată de ploile căzute în ultimul timp, ca să nu mai vorbim de faptul că și în această săptămână de anunță precipitații.

Din informațiile noastre, la Lipova (foto), Șofronea și Curtici chiar nu se va putea juca în condiții normale, drept pentru care în ședința de Comitet Executiv de miercuri sunt șanse mari să se decidă amânarea startului pentru 12 martie. „Dacă cele opt cluburi care au semnat petiția de amânare își mențin punctele de vedere și peste două zile, probabil nu se va juca sâmbătă și duminică. Mai există și varianta ca arbitrii să decidă la fața locului sâmbătă dacă dau drumul la meci, dar, repet, totul se va decide miercuri. În fine, dacă se amână, este clar că va exista o etapă intermediară, ce ne-am gândit să o programăm în prima decadă a lunii mai, după Paște”, ne-a mărturisit Vasile Rad, secretarul AJF Arad.

Așadar, prima etapă, cu tot cu derby-ul Criș – Cermei, ar urma să se dispute de abia pe 12 martie, lucru ce nu le convine elevilor lui Mircea Aslău, care erau pregătiți de meci la finalul acestei săptămâni.









Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button