SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Stoica despre Pîncota: „O formație arțăgoasă, bine instruită, determinată în deplasare”





Sorții au vrut ca „șoimii” să înceapă anul 2016 cu trei deplasări consecutive. După Reșița, urmează Mioveniul, pentru ca dupa etapa liberă cauzată de retragerea Bihorului, „alb-negrrii” să meargă la Satu Mare.

Fără îndoială, cea mai dificilă misiune se va consuma la finalul acestei săptămâni. Mioveniul trage tare să prindă play-offul, nici nu concepe să rămână pe dinafară, iar trei puncte cu Pîncota le-ar putea fi vitale. „Urmează două jocuri acasă, foarte grele pentru noi. Primul joc contează cel mai mult, cel cu Pîncota. Vrem victoria cu orice preţ, pentru a asigura menţinerea în primele 6 locuri. Ne dorim totodată, pentru că este primul joc acasă, să ne bucurăm spectatorii printr-o evoluţie bună, dar şi un rezultat bun. Sperăm ca spectatorii să ne susţină ca până acum, avem nevoie de sprijinul lor, de aportul publicului şi în momentele dificile. Va fi un joc greu, cu o echipă instruită foarte bine de un antrenor cu o experienţă foarte mare. Ne aşteptăm la un meci foarte greu, contra unei formaţii arţăgoase, care joacă cu determinare în meciurile din deplasare. Sperăm că vom câştiga şi că ne vom bucura la finalul partidei”, spunea Marius Stoica tehnicianul argeșenilor, după remiza alba obținută de echipa sa pe terenul Universității Cluj.

După UTA, Mioveniul este formația ce a făcut cele mai puține mutări la nivel de lot în această vară (fundașii Gugu și Vișa), mergând la fel ca arădenii pe omogenitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button