UTA Arad

Todea: „Încredere în Burlă, depinde doar de el cât de repede va reveni la nivelul care a fost”





Suspendat la partida cu FC Braşov, Bogdan Burlă, cu un procentaj excelent de prezenţe în meciurile din anul trecut, a fost rezervă în jocul de la Baia Mare. El a intrat pe teren abia după accidentarea lui Copil, ca mijlocaș de flanc stâng. Prestaţia sa a lăsat însă de dorit, neridicându-se la cotele cu care şi-a obişnuit fanii.

Din punctul de vedere al lui Cristian Todea,  stafful tehnic are încredere în continuare în Bogdan Burlă. „Trebuia să se pregătească bine, chiar dacă în meciurile amicale nu a fost titular. Era suspendat pentru prima etapă din acest an, dar avea toate şansele să-şi recapete postul de titular începând cu etapa a doua. Stafful tehnic a avut încredere în el și nu a fost titularizat mai mereu fiindcă se încadra în categoria jucătorilor Under 19, ci pentru că merita să joace. Avem încredere în continuare în Burlă. Doar de le depinde cât de repede va reveni la nivelul la care a fost. Noi ne dorim să crească, pentru că poate ajuta echipa. Nu a fost titular la Baia Mare pentru că noi am fost destul de mulţumiţi de linia de apărare din meciul cu Braşov. La Baia Mare, ne-am gândit să folsim o linie de apărare cu Alin Gligor pe stânga, gândindu-ne că el este un jucător care face foarte bine faza defensivă. Nimeni nu are nimic împotriva lui Burlă, dacă se va antrena bine, va juca”, a explicat „Dulăul”.

Pe de altă parte, antrenorul secund al „alb-roșiilor” adminte că, pe undeva, tânărul utist încă nu a uitat că la un moment dat a fost o țintă a campioanei Steaua. „Burlă e și la o vârstă destul de delicată. Tinerii sunt influențați de zvonurile privind eventuale transferuri, discuții, dar trebuie să și le scoată din minte și să se concentreze pe ceea ce au de făcut la echipa la care joacă. Bogdan are nevoie de realizări la UTA, trebuie să obțină rezultate importante și de abia apoi poate atrage atenția cu adevărat cluburilor mai bine cotate. Și asta nu e valabil doar pentru el, ci și pentru toți jucătorii tineri”.

FOTO: facebook UTA Arad

 









Un comentariu

  1. din pacate ”darthept”are dreptate o atitudine murdara si fata de colegi
    iaar pe teren joaca doar pentru ca e junior si promovat in exces

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button