SOIMII PÎNCOTA liga 3 arhivă

Prestație de 10 pentru Dragalina: „Am ajuns la o anumită maturitate, dar victoria e a echipei, cu ajutor de la Dumnezeu”





„Decarul” Șoimilor Pîncota a avut o evoluție de numărul de pe tricou în disputa cu CSM Râmnicu Vâlcea. Dragoș Dragalina a oferit pasa la golul de 1-1 marcat de Leucuța și a înscris apoi punctele decisive în ultimele minute de joc, pentru o victorie nesperată: 3-2.

Golul ce a declanșat fiesta în tabăra „alb-negrilor” a fost o bijuterie, mai ales că a venit la capătul unei faze frumos lucrate. Alin Mihai i-a dublat pasa colegului său, care a trimis o scăriță de efect pe lângă Fildan. Am încredere în mine, am ajuns la o anumită maturitate și încerc și la antrenament asemenea execuții și știu că îmi ies. Portarul chiar mi-a închis unghiul și scărița era singura soluție de a marca de acolo. Am ales-o și din fericire a ieșit bine. Am mai marcat și din penalty și vreau să dedic aceste două goluri soției mele, care a fost mereu alături de mine”, a precizat Dragalina.

Vorbind efectiv de desfășurarea partidei, coordonatorul de joc al „șoimilor” a adăugat: „Vâlcea e o echipă bună, cu experiență, care pasează bine, diferența a făcut-o ambiția și determinarea noastră. Rămânând cu doi oameni mai puțin, la un moment dat nu mai știam unde să fugim. Dar, prin faptul că am alergat și am muncit, chiar am crezut că putem scoatem cel puțin un egal, iar Dumnezeu ne-a ajutat să câștigăm aceste trei puncte immense”.

Dragoș Dragalina este încrezător și în ceea ce privește obiectivul: „Stăm bine în clasament, dar depindem și de alte rezultate. Până una alta, avem un moral foarte bun acum și dacă o ținem tot așa avem șanse să o ținem pe Pîncota și la anul în Liga a 2-a”.

Fiecare pîncotan a încasat după meci câte 400 de lei ca primă de victorie, dar au încasat și salariile pe luna martie. „Sunt importanți și banii, dar la un meci din acesta chiar dacă nu se anunța nimic oricum eram determinați. Și asta pentru că nimeni nu vrea să plece sau să rămână aici cu o retrogradare în CV”, a încheiat Dragalina, care a ținut să transmită tuturor arădenilor Sărbători fericite.

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button