Euro 2016

Caravana ”Eu sunt 12” a poposit la Arad: „Uniți de dragostea pentru echipa națională”





Într-o zi crucială pentru fotbalul arădean, cei 100 de suporteri ai „tricolorilor” plecați din București în Campania „Eu sunt 12”, spozorizată de Bergenbier, au „ancorat” la Arad. Însoțiți de fotbaliștii „generației de aur”, Bogdan Stelea și Gabi Balint, fanii au vizitat Palatul Administrativ, s-au pozat de la balcon și tot de acolo au împărțit mingi tricolore pentru arădenii prezenți la eveniment.

stelea

Toată lumea și-a înscris gândurile pe un steag mare ce va ajunge pe arena Parc des Princes miercuri seara, la partida decisivă pentru calificarea din Grupa A, cu Elveția. Caravana va poposi în această seară la Viena, apoi la Stuttgart și în final va ajunge în capitala Franței. „E nevoie de toată lumea miercuri. Sigur, jucătorii sunt cei mai importanți, maniera lor de a aborda această partidă importantă, dar sper să-I ajutăm și noi din tribună. Am fost fotbalist, international, știu ce importantă e susținerea ce vine din tribune, trebuie să fim cu toții o familie în aceste momente. Vorbind acum despre suporterii ce ne însoțesc în această caravană, am observat că sunt uniți de dragostea pentru echipa națională. Socializează între ei, se simt bine, dar finalitatea trebuie să fie pentru toată lumea trei puncte cu Elveția”, a spus Bogdan Stelea, care mai crede că Tătărușanu nu are nicio vină pentru golul lui Giroud, primul din Franța – România 2-1. „Ciprian nu a greșit, arbitrul nu avea voie să nu sancționeze acel faul în atac. Portarul nostru a făcut un meci bun, personal am mare încredere în el și pe mai departe”, a adăugat fostul goalkeeper al echipei „tricolore”.

Chestionat asupra barajului dintre UTA și FC Voluntari, Stelea a spus: „După scorul din tur, arădenii au o misiune grea. Dacă merită, le doresc să joace la anul în Liga 1. După tradiția clubului așa ar fi normal…”

 









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button