National Sebis

Refuzat de Ionuț Popa, Cherecheș are șanse mari să revină la Sebiș





Ziarele de Timiș scriu că Ionuț Popa și-a definitivat în mare lotul de jucători cu care va aborda noua stagiune a ligii secunde pe banca lui ACS Poli. Din calcule a ieșit Alexandru Cherecheș, pentru banda stângă fiind preferați ex. utistul George Neagu și Vădrariu, fotbalist care a evoluat în barajul pentru Liga 1 contra UTA-ei în tricoul Călărașiului.

Revenind la Cherecheș, aceste rămâne un fotbalist foarte prețiut la Național Sebiș, dovadă că în unele meciuri a și purtat banderola de căpitan la numai 18 ani. În plus, fundașul stânga a fost mereu lăudat chiar de primarul Gheorghe Feieș, formația de pe Crișul Alb făcând acum eforturi să-l readucă înapoi. „După cum am spus, principalul nostru obiectiv este să menținem scheletul de 11-12 jucători, pe care să construim lotul pentru stagiunea viitoare. Revenirea lui Cherecheș ar fi la fel de importantă precum menținerea fotbaliștilor care au dus greul în sezonul trecut. Probabil, vom avea noutăți la capitolul transferuri în zilele ce urmează, în așa fel încât pe 11 iulie, ziua în care ne reunim, să avem lotul stabilit măcar în proporție de 90-95%”, ne-a mărturisit Călin Cojocaru.

Totodată, managerul – antrenor al Sebișului a mai bătut în cuie și primele amicale ale verii. Este, de fapt, o „dublă” chiar cu ACS Poli, pe 14 iulie, la Sebiș, iar pe 23 iulie, la Timișoara. Probabil, după acest test, „naționalii” vor intra într-un cantonament pe plan local, cu minim două antrenamente zilnice, la stadion având absolut toate condițiile, inclusiv cele de recuperare după efort.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button