Fotbal judetean

Săvârșinul a început cu un eșec șirul amicalelor, trupa lui Neamț e în plină perioadă de achiziții





Printre ultimele reunite în vederea preparării noii stagiuni de Liga a IV-a, Cetate Săvîrșin a disputat în weekend doar primul amical  al verii. Formația ce a terminat pe locul 15 în stagiunea precedentă a D-ului timișan, Flacăra Făget, a dispus, chiar în localitatea de pe Mureș, de formația gazdă cu 3-2. Neamț și Oaidă au fost marcatorii Săvîrșinului, ce a aliniat următoarea echipă:  Irimia – Brie, Nicola, Căliman, Benescu – Marc, Ursulescu, Drăgan, Silviu Iștoc – Neamț, Căucar, plus Oaidă, Băzăvan, C. Ardelean, Barbă, Blaga, C. Crișan, Dumitrescu, Sebastian Iștoc.

Deocamdată, formația de la poalele Cetății s-a întărit doar cu Irimia (foto), Brie și Ursulescu, dar Cătălin Neamț mai așteaptă doi „grei” chiar în această săptămână. „Cu Flavius Pavel ne-am înțeles deja și va juca la noi. Celălalt nume nu mai vreau să-l rostesc, mai ales după ce am pățit cu Alin Drăgan. Eram convins că va juca la noi, dar a ales altceva”, a spus antrenorul-jucător al Săvârșinului.

În weekend, nou promovata și-a aflat și adversarul din prima etapă. „Sincer, nici nu știu cum să îi luăm pe cei de la Curtici. Nu sunt nici printre echipele cu pretenții, dar nici dintre cele care vor ajunge în partea a doua a clasamentului. Am văzut că au pierdut și ei jucători, au probleme de efectiv, dar sunt sigur că pentru meciul din prima etapă vor strânge rândurile. Sperăm să ne prindă cât mai pregătiți din toate punctele de vedere”, a mai spus Cătălin Neamț.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button