Business

UTA a căzut pe locul 4, Brașovul e în trioul cu punctaj maxim în Liga a 2-a





După un an și o lună, Juventus București a pierdut un meci oficial în fotbalul românesc. Echipa lui Oprița a defilat în eșalonul trei, iar în runda inaugurală s-a distrat cu CS Mioveni. Și sub Tâmpa, „alb-negrii” au evoluat bine, dar arbitrii și-au băgat puțin coada. Un penalty acordat pentru un așa-zis henț al lui Chipirliu în careu, pentru același atacant al bucureștenilor să fie eliminat de pe teren la o fază la care și Iacob trebuia pedepsit, poate, cu aceeași monedă. 

Ștefan Grigorie a fost cel care nu a greșit la punctul cu var în minutul 38 și avea să decidă câștigătoarea, deși Juventus a dat o replică bună și în zece oameni. Fiindcă cele două formații se anunță contracandidate la primele poziții ăentru UTA vă redăm garniturile aliniate în această dimineață, în cadrul etapei cu numărul doi al ligii secunde: 

FC Braşov: Căucă – Vlăsceanu, D. Ciobanu, Poverlovici (cpt.), Ct. Stan – L. Manole (Săftescu ’77), P. Iacob, I. Popa, Goge – Şt. Grigorie (Vl. Munteanu ’63), Istrati (Sburlea ’64). Antrenor: Cornel Ţălnar

Juventus: R. Stoian – Beţa, Il. Morariu, Wallace, Carabela – Val. Bărbulescu (Buhăescu ’46), Măd. Mihăescu – Fl. Cazan, Băjenaru (Ilin ’75), Chipirliu – Stoenac (Al. Vasile ’77). Antrenor: Daniel Oprița

Clasament

clas7

Etapa viitoare (20 august): CS Afumați – FC Academica Clinceni, Sf. Gheorghe – Luceafărul, Juventus – Ș. Pîncota, Olimpia – FC Brașov, D. Călărași – CS Mioveni, U. Tărlungeni – M. Reșița, UTA – Dacia Unirea Brăila, ASU Poli – F. Suceava, CS Balotești – Rm. Vâlcea, AS Berceni – Chindia Târgoviște.

FOTO: monitorulexpres.ro









11 comentarii

  1. Brasovenii sunt periculosi caci au ,,propte,,la FRF si delegari arbitri si vor castiga in retur si la Juventus B.care nu a jucat rau….!Noi trebuie sa jucam tare cu UTA noastra,caci viata din liga 2-a e mult mai dura acum si cu greu vom egala evolutiile campionatului trecut.Observ ca multi il,,musca,,pe Cosmin,Petre..dar si critica e buna uneori caci toti utistii dorim binele echipei UTA, iar jucatorii ei ce evolueaza oscilant se pot enerva si sa joace mai bine in viitor….!Totusi unii atacanti ai UTA-ei nu au constanta in evolutii bune,fapt pentru care critica e constructiva in unele momente,dar si unii aparatori ai nostrii nu dau siguranta victoriilor.D-le Piros nu arunci inca prosopul..?Hai UTA !

    0
    0
  2. atat bresov cat si juventus colentina par echipe mai solide atat pe teren cat mai ales in conducerile celor doua echipe…uta e si sub chindia sau luceafarul oradea, deci ne vom clasa undeva alaturi de valcea, mioveni si calarasi pe la mijlocul clasamentului…avem noroc ca sunt multe echipe care nu vor incheia campionatul, si cateva nepregatite de liga b..

    0
    0
  3. raule tu ești mare specialist… nu cumva ești din Târgoviște? … cum a fost sezonul trecut în corcoduș?? :))

    0
    0
  4. Super Raul si Miros fin voi stiti totul ca UTA e sub aia ca atacanti sunt slabi bai miros acru in acest moment UTA are cel mai bun atac din liga 2 Man e in primi 2 atacanti ai seriei ce prosti poti vorbi. Raul tu ai văzut meciul de azi sunt aproape sigur ca UTA e mai buna decât cele doua echipe da ai dreptate Chindia mi se pare cel mai greu adversar dar nici acestia nu sunt sperietori.

    0
    0
  5. Poate spun o prostie acuma dar sincer seria din sezonul trecut mi s-a parut mai puternica decat seria asta unica din sezonul actual.Aici destule echipe sunt numai la numar,dificultatea mi se pare mai mare doar prin prisma faptului deplasarilor astora lungi dintr-un capat in altul de tara.

    0
    0
  6. „Observ ca multi il,,musca,,pe Cosmin,Petre..dar si critica e buna uneori caci toti utistii dorim binele echipei UTA, iar jucatorii ei ce evolueaza oscilant se pot enerva si sa joace mai bine in viitor….!”

    🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ce prosti sunt fanii lu’ Real, Chelsea, Man United sau Arsenal, ei nu stiu ca trebuie sa-si enerveze jucatorii ca sa joace mai bine, de aia tot rateaza campionate la rand 🙂 🙂 🙂 🙂 Circu’ Fratii Cretu 🙂

    0
    0
  7. Kaiara pe fanii lui Real nu-i include acolo ca aia dupa 2 meciuri mai putin reusite la al treilea daca e 0-0 in minutu 40 deja flutura batistele albe..si chiar si la englezi am mai auzit fluieraturi cand favpritii nu jucau nimic..asa ca las-o jos ,,civilizatule” ca macane! Ai iesit si tu afara de cativa ani salahor in anglia si acum ai ajuns sa ne dai lectii de bune maniere..

    0
    0
    1. Nu esti prea cult dumitre, nu ?…cam asa se poate observa din ceea ce scrii…tu esti doar omu’ gliei, patriotu’…frate, diferenta cer si pamant intre voi si lumea civilizata, trezeste-te.
      Da, la Real se flutura batistele (dupa cateva meciuri nereusite, precum zici, nu dupa unul singur, precum e la Arad…uita-te cate discutii de critica dupa un egal si o victorie…pai, cum ar fi dupa doua infrangeri ?), la englezi se intampla sa faca un „buuu” de cateva secunde…insa sunt manifestari cer si pamant fata de ce faceti voi (incluzand aici pe forum).
      De exemplu, am avut „sansa” sa urmaresc meciurile de acasa a unei echipe de liga a 2-a si a trebuit sa merg la 11 meciuri ca sa prind prima lor victorie !!!…nici gand ca oamenii sa se comporte ca voi, ci veneau in continuare si cantau si incurajau…auzi tu, ca ai auzit fluieraturi catre favoriti la englezi…saracu’ de tine, imi provoci zambete de compatimire.
      Altfel, ai dreptate, nu trebuie comparatie cu echipele mari, ci cu cele mai mici, acolo diferenta e si mai mare fata de voi.

      P.S.
      Nu stiu ce faci tu aici, ca tu nu esti cu UTA BD, tu te joci numai de-a bâza-bâza.
      Salahor ? ha, ha, ha…si care ti-ar fi treaba ta, chiar daca as fi salahor ? te-ar face pe tine mai destept si mai patriot, sau ce ? Ei uite, acum e 00:40 ora Angliei, scriu de pe un IP de Belgia (Lucian poate confirma) si sunt la locul de munca…sunt exact detaliile unuia care lucreaza salahor, mai dumitre, nu !?…lasa tu astea, ca „e grele” pentru tine la intelegere, tu mergi la meci si manca-ti portia de seminte, aia e lumea ta.

      0
      0
      1. Kaiara spui lucruri diferite, la stadion la UTA nimeni nu a protestat, nimeni nu a injurat, a fost ca in Germania, cu incurajari. desi valcenii conduceau cu 2-1 Dupa meci, pe site-uri ne-am spus parerea , dar civilizat. onest, fara jigniri, ma rog mai jignesc cite unii, mai infierbantati. Cred ca frecventezi, mai putin, site-urile suporterilor lui Arsenal, de exemplu, de multe ori pline de critici, de Real nu mai vorbesc Cit despre ” salahori „, a munci este onorabil, fiecare ne castigam existenta cum putem,prin munca, e chiar rusinos sa te legi de cineva care trudeste. Pentru asta meriti felicitari.

        0
        0
  8. Raule ,nu fi rau. Eu zic ca la cum a jucat cu Foresta Suceava, UTA. este peste Chindia si multe echipe de care zici tu.Stai tu cuminte ca UTA., aceasta echipa cu un palmares fabulos si pe care tu o blamezi de fiecare data si nu stiu de ce atata ura si invidie pornita din tine !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button