SOIMII PÎNCOTA

Ping – pong cu Pasculi, un fundaș uruguayan, dar și Dulap și Vulpe vin la Pîncota





Lucrurile se schimbă de la o oră la alta la Șoimii Pîncota. Ieri, Angelo Massone a lăsat să se înțeleagă că a renunțat la idee aducerii ca antrenor a antrenorului Pedro Pablo Pasculi, dar, după ce a observat că nici tehnicienii români nu sunt mai ieftini, insistă la fostul campion mondial. Ziua în care acesta va sosi la Arad rămâne învăluită în mister, cum nici etapa în care vor debuta fotbaliștii străini în „alb-negru” rămâne necunoscută.

Francezul Birahim Sarr, egipteanul Ibrahim Sherif, dar și Episcopo Da Silva Facundo au semnat contracte cu Pîncota, dar își așteaptă cărțile verzi pentru a putea juca pe puncte în Liga a 2-a. Primii doi sunt mijlocași centrali, iar sud-americanul e fundaș stânga. În „cărți” ar mai fi și spaniolul Benjamin Cerezo, venit pe „fliera” Pavel Piroș.

Dar, la capitolul noutăți ar fi și câțiva jucători români. Din câte se pare, Dorinel Popa se va lăsa – până la urmă – înduplecat, Stoichițoiu a fost rezolvat, dar la Pîncota mai vin și Răzvan Dulap (20 de ani, fundaș central, ex. Universitatea Cluj) și Robert Vulpe (fundaș central, 23 de ani, crescut de Școala de Fotbal Gică Popescu).

Să mai spunem că ieri și azi, echipa a efectuat antrenamente la Arena Ionuț Popa sub comanda lui Bebe Mitu și Călin Petrică, iar mâine dimineață sunt așteptați pe gazonul din Șiria. Apoi, delegația Pîncotei va pleca vineri dimineață spre Călărași, unde, sâmbătă, joacă împotriva Dunării lui Adi Mihalcea.









Un comentariu

  1. D-le Piros pentru a avea satisfactie si inchide gura carcotasilor,ar fi bine sa va implicati mai mult scurtandu-va concediu si sa aduceti jucatori pentru d-l Massone !Cred ca mai aveti scoala de pilotaj cu avioane AN 24,cu care puteti transporta jucatorii si care ar trebui sa faca cursuri de parasutism….Fapte reale d-le Piros,ca de povesti ne e plin podul!Pentru noi,doar UTA conteaza !

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button