Business

UTA și-a deschis porție…și pentru Man. Ultima poză cu golgheterul „alb-roșiilor” înainte de a pleca la Steaua





Clubul UTA și-a deschis astăzi porțile pentru câteva zeci de copii, care, prin intermediul asociației Cetatea Voluntarilor, au venit alături de echipa arădeană. Ziua porților deschise a coincis și cu momentul în care Dennis Man și-a luat „la revedere” de la colegii săi, iar cei mici s-au bucurat de câteva clipe lângă el.

„A fost o zi de neuitat pentru toți”, a povestit directorul general utist Codru Grădinariu. Cei mici au intrat pe teren, s-au jucat împreună cu fotbaliștii și au povestit cu ei. Iar în timp ce utiștii începeau antrenamentul, copiii au primit suc și ciocolată și, la sfârșit, a urmat sesiunea de poze și autografe.

Au fost apoi clipe emoționante pe arena din Aradul Nou. Utiștii s-au despărțit de atacantul Dennis Man, care a sosit la antrenament pentru a-și lua „la revedere” de la trupa roș-albă. Antrenorul Roland Nagy și directorul Codru Grădinariu i-au mulțumit, în numele echipei, tânărului fotbalist pentru tot ce a făcut în anii petrecuți la UTA și i-au transmis să rămână modest în comportament și eficient pe teren. Dennis a părăsit apoi gazonul în aplauzele întregii echipe, care i-a transmis multă baftă pe noul drum.

uta-arad.ro









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button